Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Mungo jsou malé zelené fazolky, které vynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů.Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a namočte přes noc do mísy.
Momentálně nedostupné
Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech zažívá svůj návrat a renesanci. Je přirozeně bezlepková, nutričně hodnotá díky vysokému obsahu bílkovin a širokému spektru amynokyselin.
Momentálně nedostupné
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Po uvaření je lehce lepivá a využijete ji na přípravu příloh, rizot a nákypů. Recept – Rýžový pilaf Složení: 100 % rýže jasmínová BIO Balení: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Momentálně nedostupné
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural, červené rýže a divoké neboli „indiánské rýže“. Dopřejte si originalitu a dodejte vašemu pokrmu barevnost a netradičnost. Pestrobarevná rýže nádherně vynikne v salátech, rizotu, pilafu a pokrmech typu „rychlá pánev“.
Momentálně nedostupné
Dýňová semínka jsoujeden z nejlepších přírodních zdrojů zinku, významným zdrojem roslinných omega 3 kyselin a zdrojem vitamínu A, E, D, B a kyseliny listové. Dýňová semena mají příjemnou oříškovou chuť i široké využití.
Momentálně nedostupné
Slunečnicová semínka obsahují 49 % tuků, z nichž se vyrábí výborný kuchyňský olej, 23 % bílkovin (podobně jako maso) a jen 8 % sacharidů. Jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Také jsou bohatá na železo, hořčík, vápník a fosfor.
Momentálně nedostupné
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Momentálně nedostupné
Pšenice jednozrnka je vůbec nejstarší domestifikovaný druh pšenice. Náš organismus si na trávení těchto prastarých nepřešlechtěných plodin zvykal po mnoho tisíc let a umí je dokonale využít.
Momentálně nedostupné
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
Momentálně nedostupné
Rýžové vločky nabízí bezlepkovou variantu oblíbených kaší a dezertů. Jsou o něco tvrdší něž vločky z jiných obilovin, proto si je předem namočte a pak uvařte. Vznikne vám tak krásně lepivá hustá hmota, kterou můžete dále využít na lahodné pudinky, kaše, pomazánky a lehké dezerty.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jsou zdravější variantou k těstovinám z bílé pšeničné mouky. Díky celozrnné mouce obsahují hodně vlákniny a zasytí na delší dobu. Celozrnná vřetena chutnají skvěle jako příloha, v salátech, zapečených pokrmech i studených zeleninových směsích.
Momentálně nedostupné
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jáhly se mohou připravit na sladko i na slano. Používají se do polévek, kaší, placek, pomazánek, salátů a jako příloha různých masových i zeleninových pokrmů.
Momentálně nedostupné
Bezvaječná kolínka z celozrnné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. Jsou bohatá na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu.
Momentálně nedostupné
Bezvaječná kolínka špaldovo-pohanková – celozrnná kombinace plnohodnotných plodin. Bohatá na vlákninu a bílkoviny zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků. Složení: 100 % kukuřičná krupice BIO Balení: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Momentálně nedostupné
Krupice ovesná jse správnou volbou suroviny na ranní kaši – bez vaření. Během pár minut z ní připravíte vynikající a voňavou, sytou kaši. Stačí zalít horkou vodou, nechat nabobtnat a pak dochutit dle vašeho přání – oříšky, semínka, ovoce, sirup, med či strouhaná čokoláda.
Momentálně nedostupné
Celozrnnou krupici mějte vždy doma po ruce, je skvělá k přípravě snídaně i k večeře. Její celozrnnost pozvedne krupicovou kaši na plnohodnotné, syté jídlo se spoustou vlákniny a vitamínů. Vhodná je také na přípravu knedlíčků, nočků nebo na zahušťování.
Momentálně nedostupné
Kukuřičná mouka – výživná bezlepková mouka z jemně mletého kukuřičného zrna. Je lehce stravitelná a má široké možnosti využití. Využijete ji nejen na přípravu křupavých tortill, ale i na ranní kaše, sušenky, placičky, na zahušťování polévek a omáček.
Momentálně nedostupné
Skočme o deset tisíc let zpět. To je doba, kdy dvouzrnku naši předci pěstovali a využívali. Je to tedy hodně, ale opravdu hodně původní odrůda :-). Čím je dvouzrnková celozrnná mouka jedinečná?
Momentálně nedostupné
Ovesná mouka je umleta z ovesných vloček. Má tedy všechny jejich neobyčejné vlastnosti a výživové kvality. Ovesná mouka je zdrojem energie a živin. Obsahuje stravitelné bílkoviny, komplexní sacharidy a velkým pozitivem je vysoký obsah vlákniny. Zasytí kvalitně a nadlouhou dobu.
Momentálně nedostupné
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám. Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny.
Momentálně nedostupné
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
Momentálně nedostupné