Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hrách loupaný půlený Vás přesvědčí, že luštěninový pokrm uvaříte snadno, rychle a bez zdlouhavého namáčení. Během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku i skvělou kaši. Hrách je nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás. Česko má přímo svoji „hrachovou“ historii.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Hrách loupaný půlený Vás přesvědčí, že luštěninový pokrm uvaříte snadno, rychle a bez zdlouhavého namáčení. Během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku i skvělou kaši. Hrách je nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás. Česko má přímo svoji „hrachovou“ historii.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Hrášek sterilovaný ve slanosladkém nálevu. Výborně chutná v salátech, masových a zeleninových pokrmech, v pomazánce, na pizze či slaných koláčích.Skladování:Skladujte v suchu a chladu. Po otevření skladujte při teplotě 4 °C.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Ječmen je méně známá obilovina se skvělými výživovými vlastnostmi – má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pšenice jednozrnka je vůbec nejstarší domestifikovaný druh pšenice. Náš organismus si na trávení těchto prastarých nepřešlechtěných plodin zvykal po mnoho tisíc let a umí je dokonale využít.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bezvaječná žitná kolínka z celozrnné žitné mouky, která obsahuje obal zrna a klíček. Jsou bohatá na vlákninu, bílkoviny a zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod. Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Klasické kroupy v biokvalitě. Ječmen má skvělé výživové vlastnosti – má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši. Meleme ji pro vás v celozrnné variantě v našem bezlepkovém bio mlýně. Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek a omáček. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Celozrnná špaldová krupice – zdravá variace klasické pšeničné krupice. Je namleta z celých zrn špaldy, obsahuje tak více vlákniny i vitamínů obsažených v obalu zrna.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Kukuřice sterilovaná ve slaném nálevu. Vynikne ve všech zeleninových salátech, v rizotech, na pizze i v polévkách. Je příjemně křupavá, nasládlá a její barvu nepřehlédnete v žádném jídle. Je připravena velmi šetrně bez použití jakýchkoliv chemických látek.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků.Skladování:Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu max. 75 %.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Kuskus – to jsou drobné kuličky těstovin. Je vyroben z celozrnné tvrdozrnné pšeničné krupice – tzv. semoliny, takže má vysoký obsah vlákniny a déle zasytí.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Čirok je ceněn pro své výtečné výživové vlastnosti jako je vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký glykemický index, obsah minerálních látek a vitamínů skupiny B. Dalším velkým pozitivem je obsah antioxidačních látek (fenol, tanin), které jsou dobré pro prevenci rakoviny a kardiovaskulárních onemoc…
můžete mít 20.12. - 14.1.
Kukuřičná mouka – výživná bezlepková mouka z jemně mletého kukuřičného zrna. Je lehce stravitelná a má široké možnosti využití. Využijete ji nejen na přípravu křupavých tortill, ale i na ranní kaše, sušenky, placičky, na zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná hrubá mouka je vhodná na domácí knedlíky, halušky, noky, šišky i třená těsta.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Chlebová mouka pšeničná – skvělý parťák na vaše domácí pečení. Chlebová mouka pšeničná umí dát vašemu pečivu tmavší barvu, pevnější strukturu a spousty živin. Nezklame vás při domácím pečení chlebů, housek, rohlíků, pizzy či buchet. Dopřejte si plnější chuť, více vlákniny a delší pocit sytosti.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.Víte že?
můžete mít 20.12. - 14.1.
Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná. Je výborná na lívanečky, palačinky, dorty, sušenky i buchty. Skvěle zahušťuje a dá se výborně kombinovat s dalšími bezlepkovými moukami. Garance bezlepkovosti (obsah lepku do 20mg/kg).
můžete mít 20.12. - 14.1.
Rýžová mouka je všestranná surovina, která je velmi oblíbená v bezlepkovém pečení a vaření. Zde jsou některé z jejích použití:Pečení: Rýžová mouka je skvělá pro pečení různých druhů pečiva, jako jsou lívanečky, palačinky, dorty, sušenky, buchty a další.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Jemná krupice z tvrdozrnné pšenice. Krupice je vhodná na přípravu domácích nudlí a jiných těstovin, na knedlíky a noky. Výborná je i na sladko jako jemná snídaňová kaše. Tvrdozrnná pšenice má nižší glykemický index a více lepku než běžná pšenice.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
můžete mít 20.12. - 14.1.