10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 30100385

ProBio Krupice pohanková BEZLEPKOVÁ BIO 400 g

ProBio Krupice pohanková BEZLEPKOVÁ BIO 400 g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši. Meleme ji pro vás v celozrnné variantě v našem bezlepkovém bio mlýně. Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek a omáček. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Celý popis
71 Kč
Zboží od: Covitar sro
71 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

8.8.2024 na výdejním místě
8.8.2024 - 9.8.2024 na vaší adrese

Popis

Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši. Meleme ji pro vás v celozrnné variantě v našem bezlepkovém bio mlýně. Využijete ji i na přípravu knedlíčků, noků a jemné zavářky do polévek a omáček.

Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu. Dalším velkým bonusem pohanky je její přirozená bezlepkovost. Je proto skvělou součástí jídelníčku bezlepkářů.

Víte že? Jsme specialisti na zpracování pohanky. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992. Pohanku loupeme mechanicky, proto je světlá (druhý způsob je tepelně – pak je pohanka tmavá). Pohanka si tak zachová více hodnotných látek než při tepelném zpracování. Pohanku zpracováváme v unikátním bezlepkovém mlýně s velkou péčí, ručíme tak za její bezlepkovost a mimořádnou kvalitu.         



Složení: 100% pohanková krupice
Balení: 400 g
CZ-BIO-002 Bio Bio
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota 378 kcal
Tuky 1,90 g
z toho nasycené 0,40 g
Sacharidy 73,40 g
z toho cukry 0,60 g
Vláknina 3,30 g
Bílkoviny 7,60 g
Sůl 0,00 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.