Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sůl z laguny Cuyutlan v mexickém státě Colima s nízkým obsahem sodíku, ideální pro diabetiky, hypertenze a problémy s poruchou ledvin. Do soli není přidán žádný chemický doplněk a jeho produkce je čistě přirozená. Zatímco obyčejná mořská sůl se produkuje po celý rok, Flor de Sal se produkuje v květn
můžete mít 30.12. - 31.12.
Chilli paprička Habanero Jaguar pochází z Yucatánu, kde ji v roce 2006 vyšlechtili mexičtí vědci. Spalování: 350 000 SHU Hmotnost: 2 g Kostka 4 × 4 × 4 cm Expirace 24 měsíců Země původu: Mexiko Chilli paprička Habanero Chocolate pochází ze státu Michoacan ve středním Mexiku Vyznačuje se tmavými plod
můžete mít 30.12. - 31.12.
Chilli paprička Habanero Chocolate pochází ze státu Michoacan ve středním Mexiku. Vyznačuje se tmavými plody a vysokou pálivostí 570 000 SHU. Z řady Capsicum chinense jacq. původem z Mexika, známý jako černý habanero.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Habanero lebka : Jaguar and Chocolate chili 2g + 2g ve stylové lebce 8,5×5×5cm x 35g (PLA).
můžete mít 30.12. - 31.12.
Hibiscus (Hibiscus Sabdariffa) Aka Flor de Jamaica pravděpodobně pochází z západní Afriky. Používá se pro čaj a chřipku. Jedná se o roční nebo věčné byliny nebo kořeny Woody, rostoucí na výšce 2–2.5 M (7–8 ft). Cold hibiscus drink je nápoj, který se běžně konzumuje v restauracích v Mexiku a Střední
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť
můžete mít 30.12. - 31.12.
Hot Masala s Habanero čokoládou 80g je jedinečná směs exotických koření a pikantního habanera ve sladké čokoládě. Tato lahůdka je určena pro ty, kteří milují pikantní chuť a chtějí vyzkoušet nový a osvěžující zážitek.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Složení Sušené papričky Puyas, pitná voda, kyselina: kyselina octová; cibule, jedlá sůl, koření, zahušťovadlo: xanthan; konzervant: benzoan sodný.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 21 kJ / 5 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy 0
můžete mít 30.12. - 31.12.
Ibiškový květ z Mexika. Velké květy s dlouhými lístky, významná sytost a výtěžnost.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Ibiškový květ z Mexika. Velké květy s dlouhými lístky, významná sytost a výtěžnost.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Výrobce: Apexage s.r.o. Sokolovská 104/85,Praha 8, 186 00 Složení: arašídy, jodizovaná sůl, pšeničná mouka, sójová omáčka s chilli a 0,001 konzervačních látek Způsob skladování: Musí být skladován na suchém místě. Datum expirace najdete na zadní straně balení. Země původu: Mexiko Výživové údaje
můžete mít 30.12. - 31.12.
Značka Taitto Japonská arašídová řada Sójová příchuť Typ vaření Pečené Prodejní formát Jednotka Jednotky v balení 1 čistá hmotnost 1 kg Se solí č S kůží č Ve skořápce č
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kakaový prášek criollo 100% přírodní z ušlechtilé odrůdy criollo. Extra jemný, sametový prášek světlé béžové barvy, z regionu u Mexického zálivu, kde lidé poprvé začali využívat plody kakaovníku k výrobě čokolády.
můžete mít 1.1. - 3.1.
KAKAOVÉ NIBS V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ S MANGEM A MUČENOU.
Z criollo cacao z Mexika.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kakaové nibsy v 70% hořké čokoládě z Mexika v dekorativní skleněné lahvi 500g
můžete mít 30.12. - 31.12.
Cocoa powder criollo 100% natural 200g
můžete mít 1.1. - 3.1.
Kakaový prášek criollo 100% přírodní 200g
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kapesní guaranová krabička se zrnky guarany pro přirozenou zdravou energii pro manažery kanceláří nebo řidiče 30g. Suchá zrna ke žvýkání v praktickém kapesním boxu.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kapesní krabička na kakao s kakaovými zrny s přírodní energií pro řidiče 30g
můžete mít 30.12. - 31.12.
Ideální příprava: french press, americano, espresso Káva Arabica se pěstuje na 1 ha polí na svazích se sklonem 30–60 %, v nadmořské výšce 1200 m n. m., ve vlhkém tropickém deštném pralese rostoucím na vulkanických půdách (Andosols, Acrisols, Luvisols), s průměrnými srážkami 2250 mm a teplotou v rozm
můžete mít 30.12. - 31.12.
Skvělá káva Procurador. Středně propražená 100% arabica, vyvážená rovnováha kyselosti a střední sladkosti.
můžete mít 7.1. - 10.1.
Káva Procurador, Mexická Arabica 250g
můžete mít 1.1. - 3.1.
LaProve. Latino Delikatesy.