10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 41035833

LaProve Kakaový prášek criollo 100% přírodní 500g

LaProve Kakaový prášek criollo 100% přírodní 500g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kakaový prášek criollo 100% přírodní 200g Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený Celý popis
522 €
Zboží od: LaProve.com
522 €
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

15.7.2024 na výdejním místě
15.7.2024 - 16.7.2024 na vaší adrese

Popis

Kakaový prášek criollo 100% přírodní 200g

Kakaový prášek se získává sušením, lisováním a odtučněním kakaových bobů. Při lisování jsou kakaové boby zpracovávány tak, aby byly zachovány klíčové vitamíny, minerály, antioxidanty a především enzymy, které se ničí při teplotách nad 40 °C. Takto upravený kakaový prášek si zároveň zachovává chuť a vůni kakaových bobů. Kakaový prášek i kakaové boby mají více antioxidantů a flavonoidů než například borůvky, červené víno, černý nebo zelený čaj. Kakaový prášek je bohatý na minerály včetně hořčíku, síry, vápníku, železa, zinku, mědi, draslíku a manganu. Výrobek pochází z mexického státu Tabasco, druh kakaa je Criollo. Na rozdíl od podobných výrobků je kakao lisováno na originálních kamenných lisech a obsahuje maximálně 12 % kakaového másla.

Cacao Criollo, známé také jako „Princ z kakaa“, je vzácná a vysoce kvalitní odrůda kakaovníku (kakaovníku). Je to jedna ze tří hlavních odrůd kakaa, další jsou Forastero a Trinitario.

Cacao Criollo je známé pro svůj jedinečný chuťový profil, který je popsán jako ovocný, květinový a ořechový s nízkou hořkostí a kyselostí. Je také známý pro svůj nízký výnos a náchylnost k chorobám, což z něj činí dražší a vzácnější odrůdu kakaa.

Cacao Criollo se primárně pěstuje ve Střední a Jižní Americe a také v Karibiku. Často se používá ve špičkových čokoládových výrobcích, kde je jeho jedinečná chuť a kvalita vysoce ceněna čokoládovnami a znalci čokolády.