Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Červená čočka má kořeny v Turecku, ale dnes je oblíbená především v Indii, kde se z ní připravují nejrůznější pokrmy. Je vhodná do polévky, jako kaše a příjemně překvapí v salátech. Je bohatá na vlákninu a bílkoviny, proto by ji do svého stravování měli zařadit všichni vegetariáni a vegani.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Čočka hnědá je asi nejznámějším druhem čočky. Její výhodou je, že je výživná a obsahuje opravdu málo tuků, takže je vhodná pro vás, kdo se snažíte zhubnout, sportovce i pro ty, kdo se zabýváte zdravým životním stylem. Pomáhá v boji proti chudokrevnosti díky obsahu železa a kyseliny listové.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Čočka hnědá je asi nejznámějším druhem čočky. Její výhodou je, že je výživná a obsahuje opravdu málo tuků, takže je vhodná pro vás, kdo se snažíte zhubnout, sportovce i pro ty, kdo se zabýváte zdravým životním stylem. Pomáhá v boji proti chudokrevnosti díky obsahu železa a kyseliny listové.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zelená čočka je jedním z druhů čočky. Pochází z francouzské oblasti Le Puy, z toho důvodu můžete zelenou čočku najít pod názvem Puy. Pokud nejste zrovna nadšenými fanoušky klasické čočky, je právě tento druh pro vás!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zelená čočka je jedním z druhů čočky. Pochází z francouzské oblasti Le Puy, z toho důvodu můžete zelenou čočku najít pod názvem Puy. Pokud nejste zrovna nadšenými fanoušky klasické čočky, je právě tento druh pro vás!
můžete mít 16.1. - 17.1.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datle Deglet Nour jsou ceněné pro svou vynikající kvalitu a sladkou chuť.Obecné informace:Odrůda: Deglet NourPůvod: AlžírskoCertifikace: BioCharakteristika:Vzhled: Datle Deglet Nour jsou středně velké, oválného tvaru a světle hnědé barvy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datle Deglet Nour jsou ceněné pro svou vynikající kvalitu a sladkou chuť.Obecné informace:Odrůda: Deglet NourPůvod: AlžírskoCertifikace: BioCharakteristika:Vzhled: Datle Deglet Nour jsou středně velké, oválného tvaru a světle hnědé barvy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datle Deglet Nour jsou ceněné pro svou vynikající kvalitu a sladkou chuť.Obecné informace:Odrůda: Deglet NourPůvod: AlžírskoCertifikace: BioCharakteristika:Vzhled: Datle Deglet Nour jsou středně velké, oválného tvaru a světle hnědé barvy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlové kostičky jsou ty nejkvalitnější BIO datle nakrájené na kousky. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datle Medjool, často označované jako „královské datle,“ jsou považovány za jednu z nejlepších a nejluxusnějších odrůd datlí na světě.Původ a HistorieDatle Medjool pocházejí z oblasti kolem Maroka, ale dnes se hojně pěstují také v Izraeli, Palestině, USA (zejména v Kalifornii a Arizoně), Saudské Ar…
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datle odrůdy sayer bez pecky pocházejí z Íránu. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datle odrůdy sayer bez pecky pocházejí z Iranu. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlové kostičky jsou ty nejkvalitnější BIO datle nakrájené na kousky. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlové kostičky jsou ty nejkvalitnější BIO datle nakrájené na kousky. Stejně jako ostatní datle obsahují i tyto velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry. Datle obsahují mnoho vitamínů, avšak zajímavý je především vitamín B5 (tj.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datle Sayer jsou jednou z nejpopulárnějších odrůd datlí na světě. Pocházejí ze severní Afriky a Blízkého východu. Jsou středně velké, oválné a mají jemnou, polosuchou texturu. Chuť těchto datlí je karamelově sladká s medovými tóny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlová pasta nezklame nikoho. Je všestranná a proto ji můžete využít díky její konzistenci jako pojivo do müsli tyčinek a RAW dortů, ale třeba také jako sladidlo do kaší. Datle obsahují velké množství sacharidů tvořených přírodními cukry.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: datle, karob, lískové ořechy Balení: 330 g Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlový cukr BIO je 100% přírodní sladidlo. Ve srovnání s klasickým cukrem má nižší glykemický index a obsahuje více živin, jako jsou vláknina, vitamíny a minerály. Je proto vhodnou alternativou pro diabetiky nebo pro zkvalitnění jídelníčku. Cukr má jemnou karamelovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.