Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Bulgur medium BIO je vyroben z pšeničných zrn, která jsou před vařením částečně propařována a následně rozdrcená na drobná zrnka. Jeho výhodou je vysoký podíl vlákniny, která je důležitá pro správné fungování trávení. Obsahuje také bílkoviny důležité pro stavbu a obnovu svalové hmoty.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Bulgur medium BIO je vyroben z pšeničných zrn, která jsou před vařením částečně propařována a následně rozdrcená na drobná zrnka. Jeho výhodou je vysoký podíl vlákniny, která je důležitá pro správné fungování trávení. Obsahuje také bílkoviny důležité pro stavbu a obnovu svalové hmoty.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Bulgur pšeničný celozrnný je chutnou a zdravou alternativou k obilovinám. Je vyroben z celých zrnek pšenice, díky čemuž si zachovává vysokou nutriční hodnotu. Obsahuje bohaté množství vlákniny, jež podporuje zdravé trávení.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Camu camu se řadí mezi tropické bobule, které se pěstují v Jižní Americe, především v Peru. Je nejvíce známa díky vysokému obsahu vitaminu C, kterým mnohonásobně převyšuje citrusové plody. Bobule je též bohatá na antioxidanty, které přispívají k regeneraci a ochraně buněk.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Camu camu se řadí mezi tropické bobule, které se pěstují v Jižní Americe, především v Peru. Je nejvíce známa díky vysokému obsahu vitaminu C, kterým mnohonásobně převyšuje citrusové plody. Bobule je též bohatá na antioxidanty, které přispívají k regeneraci a ochraně buněk.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: 100% celer kořenový BIO Země původu: Rakousko Balení: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo, vlhkost max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: 100% celer kořenový BIO Země původu: Rakousko Balení: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo, vlhkost max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: 100% celer kořenový BIO Země původu: Rakousko Balení: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo, vlhkost max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Složení: 100% celer kořenový BIO Země původu: Rakousko Balení: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo, vlhkost max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Celozrnný kuskus BIO je zdravá a chutná alternativa klasického kuskusu. Je vyroben z celozrnné semoliny, která je bohatým zdrojem vlákniny, vitaminů a minerálů. Kuskus je dobrým zdrojem vlákniny, která je důležitá pro zdraví trávení.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Celozrnný kuskus BIO je zdravá a chutná alternativa klasického kuskusu. Je vyroben z celozrnné semoliny, která je bohatým zdrojem vlákniny, vitaminů a minerálů. Kuskus je dobrým zdrojem vlákniny, která je důležitá pro zdraví trávení.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Černucha setá (Nigella sativa), známá také jako černý kmín, je rostlina, jejíž semena a olej se často používají pro své léčivé vlastnosti. Zde je popis, dávkování a několik tipů na její použití:
Popis
Černucha setá je jednoletá bylina původem z jihozápadní Asie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Černucha setá, známá také jako černý kmín nebo Nigella sativa, je rostlina známá svými semeny, která se často používají v kuchyni i jako léčivý prostředek. Semena černuchy mají pikantní, lehce hořkou chuť a jsou bohatá na antioxidanty a další prospěšné látky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Černušková mouka je mletý produkt ze semen černušky seté (Nigella sativa), známé také jako černý kmín. Tato semena mají silnou, výraznou chuť a jsou známá svými zdravotními přínosy, včetně protizánětlivých, antioxidačních a antibakteriálních vlastností.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Černý rybíz je chutné a osvěžující ovoce, které je bohaté na živiny. Obsahuje významné množství vitamínu C, antioxidantů a vlákniny. Vitamín C podporuje správnou funkci imunitního systému. Antioxidanty pomáhají chránit buňky před poškozením. Vláknina je prospěšná pro trávení.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ať už černý, červený nebo žlutý, rybíz roste prakticky na každé české zahrádce. Asi jsme všichni nadšení, když uvidíme první bobulky, ale díky kyselosti tohoto ovoce se rybízu rychle přejíme.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Černý rybíz je chutné a osvěžující ovoce, které je bohaté na živiny. Obsahuje významné množství vitamínu C, antioxidantů a vlákniny. Vitamín C podporuje správnou funkci imunitního systému. Antioxidanty pomáhají chránit buňky před poškozením. Vláknina je prospěšná pro trávení.
můžete mít 16.1. - 17.1.