Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sušené mléko kravské, BIOSložení: 100% sušené mléko Bio Země původu: NizozemíBalení: 0,5kgCZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 22°C, max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Xylitol je sladidlo, které se stává stále populárnější volbou a zdravější alternativou běžného cukru. Toto přírodní sladidlo se vyrábí z rostlinných zdrojů, jako je kukuřičný škrob nebo bříza, a přináší několik výhod pro zdraví. Ty jej činí skvělou volbou pro každodenní používání.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlový sirup Bio Složení: datlový sirup Bio Země původu: EU Balení: 350g Karton : 12 × 350g Brix : 70–72 PH: 4,5 – 5,3 Vodní aktivita : 0,72 CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 18 měsíců od datumu produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Xylitol je sladidlo, které se stává stále populárnější volbou a zdravější alternativou běžného cukru. Toto přírodní sladidlo se vyrábí z rostlinných zdrojů, jako je kukuřičný škrob nebo bříza, a přináší několik výhod pro zdraví. Ty jej činí skvělou volbou pro každodenní používání.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Virgin kokosový olej je čistým darem přírody. Nabízí bohatou chuť i mnohostranné využití. Získává se z prvního lisování čerstvých kokosových ořechů. Tento olej si tak zachovává všechny své přirozené vlastnosti a aroma.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO agávový sirup je vynikající přírodní sladidlo, které se získává z agáve pěstované podle bio standardů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Když se řekne agáve, mnohým z nás se vybaví tequila. Rod agáve je ale velmi bohatý a díky tomu můžeme z této rostliny získat mnohem více.Odkud agáve pochází? Tentokrát se zaměříme na Jižní Ameriku, a to přesněji na stát Mexiko, kde se pěstuje nejhojněji.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Když se řekne agáve, mnohým z nás se vybaví tequila. Rod agáve je ale velmi bohatý a díky tomu můžeme z této rostliny získat mnohem více.Odkud agáve pochází? Tentokrát se zaměříme na Jižní Ameriku, a to přesněji na stát Mexiko, kde se pěstuje nejhojněji.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Když se řekne agáve, mnohým z nás se vybaví tequila. Rod agáve je ale velmi bohatý a díky tomu můžeme z této rostliny získat mnohem více.Odkud agáve pochází? Tentokrát se zaměříme na Jižní Ameriku, a to přesněji na stát Mexiko, kde se pěstuje nejhojněji.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Xylitol je sladidlo, které se stává stále populárnější volbou a zdravější alternativou běžného cukru. Toto přírodní sladidlo se vyrábí z rostlinných zdrojů, jako je kukuřičný škrob nebo bříza, a přináší několik výhod pro zdraví. Ty jej činí skvělou volbou pro každodenní používání.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Náš bio datlový sirup je vyroben z nejlepších organicky pěstovaných datlí, aby vám poskytl skvělou alternativu k běžným sladidlům. Datlový sirup je bohatý na živiny a přináší vám koncentrovanou chuť sladkosti, kterou si zamilujete. Je bez přidaného rafinovaného cukru.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kokosové mléko má jemnou, sladkou chuť a příjemnou vůni. Je bohaté na živiny, včetně vlákniny, vitaminů a minerálů.V kuchyni má kokosové mléko všestranné použití. Tou nejběžnější cestou je náhrada klasického kravského mléka tím kokosovým, ať už do kávy, na pečení nebo k cereáliím.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kokosové mléko má jemnou, sladkou chuť a příjemnou vůni. Je bohaté na živiny, včetně vlákniny, vitaminů a minerálů.V kuchyni má kokosové mléko všestranné použití. Tou nejběžnější cestou je náhrada klasického kravského mléka tím kokosovým, ať už do kávy, na pečení nebo k cereáliím.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kokosový olej Virgin je přírodní produkt vyráběný z čerstvých kokosových ořechů (Cocos nucifera) pomocí metody lisování za studena.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rýžový sirup BIO patří mezi přírodní sladidla. Má nízký glykemický index, takže zvyšuje hladinu cukru v krvi postupně. Sirup je vhodný pro diabetiky a zákazníky, kteří se snaží kontrolovat svůj příjem sacharidů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rýžový sirup BIO patří mezi přírodní sladidla. Má nízký glykemický index, takže zvyšuje hladinu cukru v krvi postupně.Sirup je vhodný pro diabetiky a zákazníky, kteří se snaží kontrolovat svůj příjem sacharidů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sušené plnotučné mléko, které obsahuje 26 % tuku je v BIO kvalitě. Využijete ho všude tam, kam byste využili mléko běžné.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sušené plnotučné mléko, které obsahuje 26 % tuku je v BIO kvalitě. Využijete ho všude tam, kam byste využili mléko běžné.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sušené plnotučné mléko, které obsahuje 26 % tuku je v BIO kvalitě. Využijete ho všude tam, kam byste využili mléko běžné.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sušené odstředěné BIO mléko představuje zdravou a výživnou alternativu k běžnému mléku. Toto mléko je výsledkem pečlivě zpracovaného BIO mléka. Zachovává si tak všechny své důležité nutriční hodnoty při nižším obsahu tuku.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Bio vinný ocet s 6% kyselostí představuje nejen jedinečnou chuť, ale i zdravý doplněk do vaší kuchyně. Ocet je vyrobený z kvalitního vína, a zajišťuje tak příjemnou sladkokyselou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO agávový sirup je vynikající přírodní sladidlo, které se získává z agáve pěstované podle bio standardů.
Momentálně nedostupné
Kokosové mléko má jemnou, sladkou chuť a příjemnou vůni. Je bohaté na živiny, včetně vlákniny, vitaminů a minerálů.V kuchyni má kokosové mléko všestranné použití. Tou nejběžnější cestou je náhrada klasického kravského mléka tím kokosovým, ať už do kávy, na pečení nebo k cereáliím.
Momentálně nedostupné
Kokosové mléko BIO má jemnou, sladkou chuť a příjemnou vůni. Je bohaté na živiny, včetně vlákniny, vitaminů a minerálů. V kuchyni má kokosové mléko všestranné použití. Tou nejběžnější cestou je náhrada klasického kravského mléka tím kokosovým, ať už do kávy, na pečení nebo k cereáliím.
Momentálně nedostupné