Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato výjimečná BIO ořechovo-ovocná směs s dražovanou kávou představuje dokonalou harmonii chuti, zdraví a pohody. Směs je nejen lahodná, ale také plná nutričních hodnot. Hodí se jako rychlá svačina, která dodá energii a zároveň podpoří zdraví.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ořechová směs s kávou BIO Složení: ořechový mix 41% (lískové ořechy, mandle blanšírované, mandle, para ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy), rozinkový mix (zelené rozinky, rozinky Sultánky, separační činidlo: slunečnicový olej), datle kostičky 11% (datle kostičky 96,5%, separační činidlo: rýžová m…
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ořechová směs s kávou BIO Složení: ořechový mix 41% (lískové ořechy, mandle blanšírované, mandle, para ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy), rozinkový mix (zelené rozinky, rozinky Sultánky, separační činidlo: slunečnicový olej), datle kostičky 11% (datle kostičky 96,5%, separační činidlo: rýžová m…
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tento ořechovo-ovocný mix je opravdovou nutriční bombou, která poskytuje bohatství vitamínů, minerálů, zdravých tuků a vlákniny. Ořechy jsou plné mononenasycených a polynenasycených tuků, které podporují zdravé srdce a pomáhají snižovat hladinu špatného cholesterolu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Celým jménem ostropestřec mariánský je rostlina, kterou byste si mohli na první pohled splést s bodlákem. Použití Ostropestřce MariánskéhoPodpora jater: Ostropestřec mariánský obsahuje silymarin, který je známý svými hepatoprotektivními účinky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Celým jménem ostropestřec mariánský je rostlina, kterou byste si mohli na první pohled splést s bodlákem. Je známá pro své regenerační účinky a to především jater a trávicí soustavy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Celým jménem ostropestřec mariánský je rostlina, kterou byste si mohli na první pohled splést s bodlákem. Použití Ostropestřce MariánskéhoPodpora jater: Ostropestřec mariánský obsahuje silymarin, který je známý svými hepatoprotektivními účinky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Celým jménem ostropestřec mariánský je rostlina, kterou byste si mohli na první pohled splést s bodlákem. Je známá pro své regenerační účinky a to především jater a trávicí soustavy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Celým jménem ostropestřec mariánský je rostlina, kterou byste si mohli na první pohled splést s bodlákem. Je známá pro své regenerační účinky a to především jater a trávicí soustavy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Celým jménem ostropestřec mariánský je rostlina, kterou byste si mohli na první pohled splést s bodlákem. Je známá pro své regenerační účinky a to především jater a trávicí soustavy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ovesné vločky BIO bezlepkové celé jsou vyrobeny z kvalitního ovsa, které je pěstováno v ekologicky čistém prostředí.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Ovesné vločky mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám totiž plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou také výborné jako kaše. Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny, která je nezbytná pro zdraví našich střev.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tropické a exotické ovoce papája je úžasným zdrojem vitamínu A, který pomáhá našemu zraku, ale také vitamínům C a E, které mají silné antioxidační účinky a kladně působí na naši imunitu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tropické a exotické ovoce papája je úžasným zdrojem vitamínu A, který pomáhá našemu zraku, ale také vitamínům C a E, které mají silné antioxidační účinky a kladně působí na naši imunitu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tropické a exotické ovoce papája je úžasným zdrojem vitamínu A, který pomáhá našemu zraku, ale také vitamínům C a E, které mají silné antioxidační účinky a kladně působí na naši imunitu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika sladká má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je nasládlá, proto ji rozhodně oceníte v guláších, jako přísadu do omáček, při přípravě masa a dokonce ji lze využít do některých druhů omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.