Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlová mouka je jemná a krémová. Vyrábí se z jemně mletých mandlí. Je to oblíbená alternativa ke klasické mouce, protože je bezlepková, bohatá na bílkoviny i vlákninu a má oříškovou chuť. S mandlovou moukou se setkáte v různých receptech, včetně pečiva, dezertů a omáček.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlová mouka BIO je vyrobena z jemně mletých mandlí, které jsou pěstovány v ekologicky čistém prostředí. Je bezlepková, bohatá na bílkoviny i vlákninu a má příjemnou oříškovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlová mouka BIO je vyrobena z jemně mletých mandlí, které jsou pěstovány v ekologicky čistém prostředí. Je bezlepková, bohatá na bílkoviny i vlákninu a má příjemnou oříškovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Asi jsme si je zamilovali díky jejich nasládlé jemné chuti a také díky širokému využití. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlové plátky EXTRA tenké jsou vyrobeny z kvalitních mandlí, které jsou pečlivě vybírány a zpracovány. Jsou velmi tenké, takže se snadno rozdrtí nebo rozlomí. Výhody mandlí: • Jsou bohaté na bílkoviny, které jsou důležité pro stavbu a regeneraci svalů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlové plátky EXTRA tenké jsou vyrobeny z kvalitních mandlí, které jsou pečlivě vybírány a zpracovány. Jsou velmi tenké, takže se snadno rozdrtí nebo rozlomí. Výhody mandlí: • Jsou bohaté na bílkoviny, které jsou důležité pro stavbu a regeneraci svalů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Představujeme jemný mandlový krém, dokonalou směs krémovosti a bohaté mandlové chuti. Tento krém je vyroben z vysoce kvalitních mandlí, které jsou jemně mleté do hladké až sametové konzistence.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlový protein je čistě přírodní a na rozdíl od toho syrovátkového, je veganský a bez laktózy. Má jemně mandlovou chuť, takže ať už si jej dáte do smoothies, kaší nebo ho přidáte například při pečení do těsta, chuť pokrmů ani nápojů nepokazí – naopak ji ozvláštní neodolatelně mandlově.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlový protein je čistě přírodní a na rozdíl od toho syrovátkového, je veganský a bez laktózy. Má jemně mandlovou chuť, takže ať už si jej dáte do smoothies, kaší nebo ho přidáte například při pečení do těsta, chuť pokrmů ani nápojů nepokazí – naopak ji ozvláštní neodolatelně mandlově.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mandlový protein je čistě přírodní a na rozdíl od toho syrovátkového, je veganský a bez laktózy. Má jemně mandlovou chuť, takže ať už si jej dáte do smoothies, kaší nebo ho přidáte například při pečení do těsta, chuť pokrmů ani nápojů nepokazí – naopak ji ozvláštní neodolatelně mandlově.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mangové plátky BIO jsou vyrobeny z kvalitních tropických plodů manga, které jsou pěstovány v ekologicky čistém prostředí. Jsou šťavnaté a mají příjemnou, sladkou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sušené mango plátky z Burkiny Faso jsou známé svou sladkostí a měkkostí, což z nich činí vynikající a zdravou svačinu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Manioková (též tapioková) mouka je přirozeně bezlepková. Jak ale vzniká? Stačí najít rostlinu zvanou maniok jedlý. Právě z jejich kořenů se mouka vytváří.
můžete mít 16.1. - 17.1.
I když vypadá jako sušené mango, mango to není. Někdy je označován jako ananasový meloun, ale s ananasem má společného jen to, že chutnají celkem podobně. Jedná se o meloun Cantaloupe – nejmenší ze všech melounů se zelenou slupkou a jasně oranžovou dužinou.
můžete mít 16.1. - 17.1.
I když vypadá jako sušené mango, mango to není. Někdy je označován jako ananasový meloun, ale s ananasem má společného jen to, že chutnají celkem podobně. Jedná se o meloun Cantaloupe – nejmenší ze všech melounů se zelenou slupkou a jasně oranžovou dužinou.
můžete mít 16.1. - 17.1.
I když vypadá jako sušené mango, mango to není. Někdy je označován jako ananasový meloun, ale s ananasem má společného jen to, že chutnají celkem podobně. Jedná se o meloun Cantaloupe – nejmenší ze všech melounů se zelenou slupkou a jasně oranžovou dužinou.
můžete mít 16.1. - 17.1.