Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hřib dubový je údajně nejlépe vonící houbou, kterou můžete v lese najít. Běžně roste v listnatých a smíšených lesích v období května až října. Jeho název vychází z faktu, že hojně roste právě pod duby, ale najdete ho i pod habry, výjimečně pod jehličnatými stromy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hrušky znali už ve starověkém Řecku, ale nyní se nejhojněji pěstují v Číně. Složením se velmi podobají jablkům až na to, že obsahují méně vitamínu C, na druhou stranu ale obsahují více vlákniny. Hrušky jsou vynikající na srdce, čistí náš organismus a pomáhají při problémech s ledvinami.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hrušky znali už ve starověkém Řecku, ale nyní se nejhojněji pěstují v Číně. Složením se velmi podobají jablkům až na to, že obsahují méně vitamínu C, na druhou stranu ale obsahují více vlákniny. Hrušky jsou vynikající na srdce, čistí náš organismus a pomáhají při problémech s ledvinami.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hrušky znali už ve starověkém Řecku, ale nyní se nejhojněji pěstují v Číně. Složením se velmi podobají jablkům až na to, že obsahují méně vitamínu C, na druhou stranu ale obsahují více vlákniny. Hrušky jsou vynikající na srdce, čistí náš organismus a pomáhají při problémech s ledvinami.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Možná, že si říkáte, co může být na jablkách tak úžasného, vždyť často na ulicích vidíme, jak se mnohdy nahnilá jablka válejí na cestách. Je pravda, že jablek si málo vážíme a jsou nedoceněným ovocem.Jablko jako lékárna?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Možná, že si říkáte, co může být na jablkách tak úžasného, vždyť často na ulicích vidíme, jak se mnohdy nahnilá jablka válejí na cestách. Je pravda, že jablek si málo vážíme a jsou nedoceněným ovocem.Jablko jako lékárna?
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO jablečné kostičky jsou vyrobené z bio jablek, která jsou pěstována v ekologických podmínkách. Jsou bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Jsou také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Možná, že si říkáte, co může být na jablkách tak úžasného, vždyť často na ulicích vidíme, jak se mnohdy nahnilá jablka válejí na cestách. Je pravda, že jablek si málo vážíme a jsou nedoceněným ovocem.Jablko jako lékárna?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Jablka, která byla vypěstována v ekologických podmínkách, jsou usušena a poté rozemleta na prášek. Tento prášek si tak zachová mnoho vitamínů, minerálů a vlákniny, včetně antioxidantů. Prášek má jemnou a lahodnou chuť. Je také snadno rozpustný ve vodě nebo mléce.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Možná, že si říkáte, co může být na jablkách tak úžasného, vždyť často na ulicích vidíme, jak se mnohdy nahnilá jablka válejí na cestách. Je pravda, že jablek si málo vážíme a jsou nedoceněným ovocem.Jablko jako lékárna?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Možná, že si říkáte, co může být na jablkách tak úžasného, vždyť často na ulicích vidíme, jak se mnohdy nahnilá jablka válejí na cestách. Je pravda, že jablek si málo vážíme a jsou nedoceněným ovocem.Jablko jako lékárna?
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO jáhly se řadí mezi bezlepkové obiloviny. Ví se, že je bohatá na vlákninu, železo a zinek. Vláknina pomáhá udržovat zdravou funkci střev. Železo je důležité pro tvorbu červených krvinek a zinek je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému. Můžete je připravit různými způsoby.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Za jahody můžeme tentokrát poděkovat mnichům, protože právě ti v pozdním středověku rozšířili jejich konzumaci. Ano, jahody známe už tak dlouho, ale kolik toho o nich vlastně víme? Jahody, které známe nyní vznikly křížením a obsahují velké množství vitamínu C, a to dokonce více než citrón.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Za jahody můžeme tentokrát poděkovat mnichům, protože právě ti v pozdním středověku rozšířili jejich konzumaci. Ano, jahody známe už tak dlouho, ale kolik toho o nich vlastně víme? Jahody, které známe nyní vznikly křížením a obsahují velké množství vitamínu C, a to dokonce více než citrón.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Za jahody můžeme tentokrát poděkovat mnichům, protože právě ti v pozdním středověku rozšířili jejich konzumaci. Ano, jahody známe už tak dlouho, ale kolik toho o nich vlastně víme? Jahody, které známe nyní vznikly křížením a obsahují velké množství vitamínu C, a to dokonce více než citrón.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lyofilizované jahody v jogurtu jsou 100% přírodního původu. Jahody jsou lyofilizovány, což znamená, že jsou sušeny mrazem, díky čemuž si zachovají chuť, barvu a výživové hodnoty. Jogurt je z vysoce kvalitních surovin a je bez přísad. Jahody jsou bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO jasmínová rýže je druh rýže, který je pěstován v Thajsku a dalších jihoasijských zemích. Má dlouhá, lehce průsvitná zrnka s jemnou ořechovou vůní. Je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu. Je také zdrojem antioxidantů, které pomáhají chránit buňky před poškozením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kakao nepražené bio (organické) je populární potravina, která se vyrábí z kakaových bobů, jež nebyly tepelně zpracovány (nepraženy) a byly vypěstovány podle zásad ekologického zemědělství. Tato forma kakaa si zachovává více živin a antioxidantů ve srovnání s praženým kakaem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Zázvor známe všichni především jako kořen, ze kterého se dělá koření. Zázvor je však asi metr vysoká rostlina se žlutými květy.Více z historie zázvoru. Tato rostlina pochází z jihovýchodní Asie z deštných pralesů, kde se vyskytovala volně v přírodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.