Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Fíky kostičky, 8×8mm, BIO Složení: 95% fíky BIO, ryžová mouka Bio Země původu: Turecko Balení: 200g CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 10°C, max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Fíky kostičky, 8×8mm, BIO Složení: 95% fíky BIO, ryžová mouka Bio Země původu: Turecko Balení: 500g CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 10°C, max.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Fíky Lerida jsou druhem fíků. Ačkoli nejsou doslazované, jsou sladké a neodolatelně šťavnaté. Díky těmto vlastnostem potěší vaše děti a příjemně jim zpestří třeba svačinku do školy nebo na výlet. Fíky nejsou ale žádnou mladou plodinou, protože je znali už ve starém Egyptě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Fíky Lerida jsou druhem fíků. Ačkoli nejsou doslazované, jsou sladké a neodolatelně šťavnaté. Díky těmto vlastnostem potěší vaše děti a příjemně jim zpestří třeba svačinku do školy nebo na výlet. Fíky nejsou ale žádnou mladou plodinou, protože je znali už ve starém Egyptě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Fíky Lerida jsou druhem fíků. Ačkoli nejsou doslazované, jsou sladké a neodolatelně šťavnaté. Díky těmto vlastnostem potěší vaše děti a příjemně jim zpestří třeba svačinku do školy nebo na výlet. Fíky nejsou ale žádnou mladou plodinou, protože je znali už ve starém Egyptě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Goji (vyslovujeme godži), též kustovnice čínská, je plodem stromu kustovnice čínské. Tyto plody obsahují řadu prospěšných látek, a proto se řadí mezi superpotraviny.Jak goji vypadá a kde roste? Plody kustovnice čínské mohou mnohým z nás připomínat šípky. V usušeném stavu pak jasně červené rozinky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Goji (vyslovujeme godži), též kustovnice čínská, je plodem stromu kustovnice čínské. Tyto plody obsahují řadu prospěšných látek, a proto se řadí mezi superpotraviny.Jak goji vypadá a kde roste? Plody kustovnice čínské mohou mnohým z nás připomínat šípky. V usušeném stavu pak jasně červené rozinky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Goji (vyslovujeme godži), též kustovnice čínská, je plodem stromu kustovnice čínské. Tyto plody obsahují řadu prospěšných látek, a proto se řadí mezi superpotraviny.Jak goji vypadá a kde roste? Plody kustovnice čínské mohou mnohým z nás připomínat šípky. V usušeném stavu pak jasně červené rozinky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Goji (vyslovujeme godži), též kustovnice čínská, je plodem stromu kustovnice čínské. Tyto plody obsahují řadu prospěšných látek, a proto se řadí mezi superpotraviny.Jak goji vypadá a kde roste? Plody kustovnice čínské mohou mnohým z nás připomínat šípky. V usušeném stavu pak jasně červené rozinky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hlíva ústřičná je druh houby, která je známá svou lahodnou chutí a vysokým obsahem živin. Nakládaná hlíva je pikantní díky použití chilli papriček. Pikantní chuť hlívě dodává jedinečný šmrnc a zvýrazňuje její chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Většina z nás zná hlavně žlutá (též zvaná bílá) hořčičná semínka, ze kterých se vyrábí všemi milovaná hořčice. Hořčice tmavá (rovněž označovaná černá) je té žluté dost podobná. Můžeme ji použít do marinád, při konzervování zeleniny i ryb.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Většina z nás zná hlavně žlutá (též zvaná bílá) hořčičná semínka, ze kterých se vyrábí všemi milovaná hořčice. Hořčice tmavá (rovněž označovaná černá) je té žluté dost podobná. Můžeme ji použít do marinád, při konzervování zeleniny i ryb.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Většina z nás zná hlavně žlutá (též zvaná bílá) hořčičná semínka, ze kterých se vyrábí všemi milovaná hořčice. Hořčice tmavá (rovněž označovaná černá) je té žluté dost podobná. Můžeme ji použít do marinád, při konzervování zeleniny i ryb.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hořčice žlutá (také může být označována jako bílá) pochází z jižní Evropy, ale v dnešní době ji najdeme vypěstovanou všude, kde je mírné klima. Jak všichni víme, právě ze semínek hořčice se vyrábí hořčice, ale můžeme ji použít do marinád, při konzervování zeleniny i ryb.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hořčice žlutá (také může být označována jako bílá) pochází z jižní Evropy, ale v dnešní době ji najdeme vypěstovanou všude, kde je mírné klima. Jak všichni víme, právě ze semínek hořčice se vyrábí hořčice, ale můžeme ji použít do marinád, při konzervování zeleniny i ryb.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO hořké čokoládové pecičky představují skvělou volbu pro milovníky čokolády. Pecičky jsou vyrobené z bio kvalitních kakaových bobů a obsahují nejméně 70 % kakaové sušiny. Zaručují tak intenzivní a bohatou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hrachový protein je jemný prášek snadno rozpustný ve vodě. Na rozdíl od syrovátkového proteinu je veganský a bez laktózy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hrachový protein je jemný prášek snadno rozpustný ve vodě. Na rozdíl od syrovátkového proteinu je veganský a bez laktózy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hrachový protein je jemný prášek snadno rozpustný ve vodě. Na rozdíl od syrovátkového proteinu je veganský a bez laktózy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hřebíček mletý BIO je vyroben z hřebíčkovníku, tropické rostliny pocházející z Indonésie. Má výraznou a nezaměnitelnou chuť a vůni. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Nejčastěji se používá v kuchyni na dochucení rozmanitých jídel.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hřib dubový je údajně nejlépe vonící houbou, kterou můžete v lese najít. Běžně roste v listnatých a smíšených lesích v období května až října. Jeho název vychází z faktu, že hojně roste právě pod duby, ale najdete ho i pod habry, výjimečně pod jehličnatými stromy.
můžete mít 16.1. - 17.1.