Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Karobový prášek, často označovaný také jako svatojánský chléb, se vyrábí ze sušených a mletých lusků stromu rohovníku obecného (Ceratonia siliqua). Dužina se suší, praží a mele na jemný prášek nebo mouku. Tento prášek má bohatou, ořechovou chuť, která je trochu podobná karamelu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO hořké čokoládové pecičky představují skvělou volbu pro milovníky čokolády. Pecičky jsou vyrobené z bio kvalitních kakaových bobů a obsahují nejméně 70 % kakaové sušiny. Zaručují tak intenzivní a bohatou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Karobový prášek, často označovaný také jako svatojánský chléb, se vyrábí ze sušených a mletých lusků stromu rohovníku obecného (Ceratonia siliqua). Dužina se suší, praží a mele na jemný prášek nebo mouku. Tento prášek má bohatou, ořechovou chuť, která je trochu podobná karamelu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Karobový prášek, často označovaný také jako svatojánský chléb, se vyrábí ze sušených a mletých lusků stromu rohovníku obecného (Ceratonia siliqua). Dužina se suší, praží a mele na jemný prášek nebo mouku. Tento prášek má bohatou, ořechovou chuť, která je trochu podobná karamelu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kakao nepražené bio (organické) je populární potravina, která se vyrábí z kakaových bobů, jež nebyly tepelně zpracovány (nepraženy) a byly vypěstovány podle zásad ekologického zemědělství. Tato forma kakaa si zachovává více živin a antioxidantů ve srovnání s praženým kakaem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Karobový prášek, často označovaný také jako svatojánský chléb, se vyrábí ze sušených a mletých lusků stromu rohovníku obecného (Ceratonia siliqua). Dužina se suší, praží a mele na jemný prášek nebo mouku. Tento prášek má bohatou, ořechovou chuť, která je trochu podobná karamelu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít?
Momentálně nedostupné
BIO mléčná čokoláda je vyrobena z kakaového másla, cukru, sušeného mléka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žádná umělá aroma, barviva ani konzervanty. Má jemnou smetanovou chuť. Čokoláda je ve formě křupavých peciček, které jí dodávají jedinečnou texturu.
Momentálně nedostupné
BIO hořké čokoládové pecičky představují skvělou volbu pro milovníky čokolády. Pecičky jsou vyrobené z bio kvalitních kakaových bobů a obsahují nejméně 70 % kakaové sušiny. Zaručují tak intenzivní a bohatou chuť.
Momentálně nedostupné
BIO hořké čokoládové pecičky představují skvělou volbu pro milovníky čokolády. Pecičky jsou vyrobené z bio kvalitních kakaových bobů a obsahují nejméně 70 % kakaové sušiny. Zaručují tak intenzivní a bohatou chuť.
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! A co takhle to, z čeho se čokoláda vyrábí? Ano, kakaové boby, z nich se nejen vyrábí všemi milovaná čokoláda, ale dají se využít také k ozdobě dezertů, jako skvělá přísada, která ozvláštní vaše smoothie, ale zajímavé je, že kakaové boby se dají použít i do slaných omáček.
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! A co takhle to, z čeho se čokoláda vyrábí? Ano, kakaové boby, z nich se nejen vyrábí všemi milovaná čokoláda, ale dají se využít také k ozdobě dezertů, jako skvělá přísada, která ozvláštní vaše smoothie, ale zajímavé je, že kakaové boby se dají použít i do slaných omáček.
Momentálně nedostupné
Kakaové boby celé BIO RAW Složení: 100% kakaové boby BIO Odrůdy: Criollo GMO: produkt není geneticky modifikován Vegan : produkt je 100% vegan, při výrobě nejsou použity žádné suroviny živočíšného původu Země původu: Peru Balení: 500g CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: mi…
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! A co takhle to, z čeho se čokoláda vyrábí? Ano, kakaové boby, z nich se nejen vyrábí všemi milovaná čokoláda, ale dají se využít také k ozdobě dezertů, jako skvělá přísada, která ozvláštní vaše smoothie, ale zajímavé je, že kakaové boby se dají použít i do slaných omáček.
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! A co takhle to, z čeho se čokoláda vyrábí? Ano, kakaové boby, z nich se nejen vyrábí všemi milovaná čokoláda, ale dají se využít také k ozdobě dezertů, jako skvělá přísada, která ozvláštní vaše smoothie, ale zajímavé je, že kakaové boby se dají použít i do slaných omáček.
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! A co takhle to, z čeho se čokoláda vyrábí? Ano, kakaové boby, z nich se nejen vyrábí všemi milovaná čokoláda, ale dají se využít také k ozdobě dezertů, jako skvělá přísada, která ozvláštní vaše smoothie, ale zajímavé je, že kakaové boby se dají použít i do slaných omáček.
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! A co takhle to, z čeho se čokoláda vyrábí? Ano, kakaové boby, z nich se nejen vyrábí všemi milovaná čokoláda, ale dají se využít také k ozdobě dezertů, jako skvělá přísada, která ozvláštní vaše smoothie, ale zajímavé je, že kakaové boby se dají použít i do slaných omáček.
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít?
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Co se týče Ameriky, víte, že právě v Mexiku už Mayové pili nápoj z kakaových bobů a rádi na něj sypali mleté chilli?
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Co se týče Ameriky, víte, že právě v Mexiku už Mayové pili nápoj z kakaových bobů a rádi na něj sypali mleté chilli?
Momentálně nedostupné
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Co se týče Ameriky, víte, že právě v Mexiku už Mayové pili nápoj z kakaových bobů a rádi na něj sypali mleté chilli?
Momentálně nedostupné
Kakaovník pravý (Theobroma cacao) je tropická rostlina, která vyžaduje specifické podmínky pro růst, jako je teplé a vlhké klima. Není tedy překvapením, že největší producenti kakaových bobů se nacházejí v Africe, zejména v zemích jako Pobřeží Slonoviny, Ghana, Nigérie a Kamerun.
Momentálně nedostupné