Fruits du Paradis Kakaové máslo pecičky BIO 200 g
Popis
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.
Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít? Kakaové máslo je tuk z kakaových bobů, který díky svým antioxidantům vydrží uchovaný i několik let, aniž by zžluknul. Jak už jsme zmínili, kvalitní čokoláda se bez kakaového másla prostě neobejde. Nejen, že se kakaové máslo používá při výrobě nejoblíbenější pochoutky světa, ale rovněž jej můžete využít při tvorbě dezertů a vaření. Zvláštní, zato neodolatelnou a vláčnou chuť získá maso, které je připraveno na tomto tuku. A nemusíte se obávat spálení kakaového másla, protože to odolá až 200 °C a má nízký obsah cholesterolu a kalorií v porovnání s jinými tuky, které v kuchyni běžně využíváme. Zajímavé je, že se kakaové máslo stalo v posledních letech populárním také v kosmetice. Přišlo se na to, že má velmi dobré regenerační účinky pro naši pokožku, proto jej najdeme ve složení některých krémů a balzámu
na rty.
Ať už se rozhodnete kakaové máslo využít při tvorbě domácích čokolád, na vaření či pečení, nebo dokonce k výrobě vlastní kosmetiky, jsme si jisti, že právě naše kakaové máslo té nejvyšší BIO kvality vás naprosto okouzlí! Nyní v podobě peciček pro snadnější dávkování.
Složení: 100 % deodorizované kakaové máslo Bio
Balení: 200 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 898 kcal |
Tuky | 99,80 g |
z toho nasycené | 68,70 g |
Sacharidy | 0,00 g |
z toho cukry | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Bílkoviny | 0,00 g |
Sůl | k.A. g |