Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Ohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Ohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Ohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepel Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí a rukojetí ze dřeva Bubinga. Rukojeti těchto nožů jsou vyrobeny z afrického dřeva Bubinga. Jedná se o velice odolné tvrdé tropické dřevo. Typická je pro něj hnědočervená barva s osobitou kresbou.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí, délka 18 cm. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Ohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí v délce 15 cm. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí – délka 10 cm. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Ergonomická rukojeť.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí, zelený – délka 15 cm
můžete mít 2.12. - 3.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí, žlutý – délka 15 cm
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí v délce 15 cm. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách. V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.