Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Filetovací nůž slouží k odstraňování kůže a kostí.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Pilové listy z nerezové oceli v balení po 10 kusech v délce 50 cm
Skladem u partnera
Nová sada tří řeznických nožů ze série ErgoGrip.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Kuchařský kovaný nůž ze série Active Cut v délce 26 cm.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Škrabka na rybí šupiny poslouží při přípravě ryb. Pro odstranění ploutví zase doporučujeme na rybí ploutve.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Kopytní nůž – oboustranný. Určen speciálně na koňská kopyta.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Pinzetu na rybí kosti využijete při přípravě rybího masa. Tento příhodný nástroj doporučujeme na předpřípravu rybího masa. Plátek si vychutnáte bez obavy zaseknuté kosti v hrdle. Váš požitek z jídla bude ještě intenzivnější.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Víceúčelová pinzeta F. Dick v délce 20 cm. Hodí se na foodstyling nebo na přendavání jídla, kdy se potřebujete vyvarovat kontaktu s potravinou.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Odjádrovávač na jablka se stane vaším oblíbeným pomocníkem při zopracovávání jablek.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Dranžírovací nůž s vlnitým výbrusem umožňuje řezat pečeni, maso i šunku na perfektně tenké plátky. Cik-cak zoubkované ostří snadno a rychle projde krustou, která může v průběhu pečení vzniknout.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Hledáte dárek pro kuchaře, svatební dárek nebo si vybavujete domácnost? Tento praktický kufr obsahuje příslušenství z oblíbené série 1905. Praktické uskladnění nožů Vám umožní být vždy mobilní.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Profesionální kuchařský nůž se stabilní čepelí – základ každé kuchyně. Dokonale ostrý nůž pro každou příležitost. Ideální na krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele usnadňuje houpavé řezy a je vhodný i na zpracování cibule nebo bylinek.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Malý a ostrý loupací nůž – na okrajování, řezání a loupání ovoce a zeleniny. Čepel je vhodná pro krájení menších surovin. Nůž umožňuje rychlou a efektivní práci. Vhodný na vyřezávání dekorací.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Magnetický stojan Dick na nože se skládá ze dvou částí, mezi které nože zasouváte. Zadní tmavá část má magnetickou lištu, na které nože drží. Přední průhledná akrylová část plní především bezpečností úlohu, aby se při práci někdo o nože nezranil.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Losos nebo plátky šunky vypadají a chutnají lépe, když jsou nařezané na plátky tenké jako papír. Tento nůž je vybaven flexibilní čepelí s vroubkovaným okrajem.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Dokonale vyvážený nůž na bylinky a parmezán. Kulatý tvar a zaoblená čepel pro rovnoměrné krájení surovin. Široká plocha čepele a speciální úchop – usnadňuje vedení nože a surovinky zůstanou při krájení na místě. Délka: 12 cm
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž na chléb a jemné pečivo. Díky vlnitému výbrusu na čepeli snadno rozkrojíte tvrdší kůrku a pečivo se nemačká. Nůž je vhodný i na krájení ovoce a zeleniny s tvrdou slupkou - například melounu a dýně.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Ocílka pro kuchaře má safírový tah a rukojeť je z ebenového dřeva prokládaná niklovým stříbrem.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Ocílka pro kuchaře je z Exkluzivní série 1905 a má standardní tah. Nástroje vysoké kvality vyžadují údržbu a musí být pravidelně ostřeny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž se zahnutou čepelí – na okrajování, řezání a loupání ovoce a zeleniny. Zahnutá čepel je vhodná pro krájení menších surovin.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách. V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.