Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Víceúčelový nůž s vlnitým výbrusem v délce 26 cm
můžete mít 3.12. - 4.12.
Kuchyňská vidlička je všestranným pomocníkem: přidrží pečeni při krájení, otočíte s její pomocí maso při pečení nebo jejími hroty otestujete, zda-li je pokrm již připraven. Poslouží i při servírování.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Vidlička na uzeniny v délce 13 cm
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vidlička na uzeniny v délce 15 cm
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nerezový hák na maso 140 × 5,5 mm
Skladem u partnera
Náhradní smyčka v balení po 5 kusech v délce 13 cm
Skladem u partnera
Kombinace vykosťovacího a filetovacího nože F.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Kvalitní řeznický nůž pro snadnou práci s masem.Neohebná čepel – dostane se přesně tam, kam nůž nasměrujete. Ergonomická rukojeť pro pohodlné držení.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Na odstranění kostí, tuku i šlach je nejlepší volbou vykosťovací nůž. Svou čepelí krájí přesně tak, jak chcete. Neodstraníte ani příliš mnoho, ani příliš málo.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Na odstranění kostí, tuku i šlach je nejlepší volbou vykosťovací nůž. Svou čepelí krájí přesně tak, jak chcete. Neodstraníte ani příliš mnoho, ani příliš málo.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný. Série vykosťovacích nožů Dick ExpertGrip má rukojeť z protiskuzového měkkého materiálu, který sedí příjemně a pohodlně v ruce a nezpůsobuje otlačky.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný. Série ExpertGrip.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. Neohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách. V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.