Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Praktická škrabka F.
Skladem u partnera
Speciální škrabka F. Dick. Zubaté ostří hravě oloupe slupky měkkých i tvrdých potravin. Ergonomická rukojeť zaručuje pohodlnou a rychlou práci. Škrabku můžete díky očku v rukojeti zavěsit mezi kuchyňské potřeby a mít ji tak neustále po ruce.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Speciální vykosťovací nůž s rovnou čepelí, světle žlutý, neohebný v délce 13 cm
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Speciální vykosťovací nůž se zahnutou čepelí – poloohebný. Zahnutá čepel = delší řezná plocha. Ergonomická rukojeť – úleva při práci. Černá barva rukojeti. Délka 15 cm.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Použitím spodní strany ostří rozříznete břišní sněnu prasete a krávy, zatímco horní strana ostří je používáná ke kompletnímu otevření. Kulička na začátku čepele umožní řez bez narušení vnitřností.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Špikovací jehla s klapkou
Skladem u partnera
Špikovací nůž v délce 10 cm. Dodá vašemu masu jedinečnou chuť.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Ideální sada pro milovníky steaků a grillovací sezóny. Rozkrojte steak, maso nebo filet jedním precizním řezem – přesně a chutně. Steaková 4-dílná sada obsahuje: 2 ks steakových nožů
můžete mít 3.12. - 4.12.
Rozkrojte steak, maso nebo filet jedním precizním řezem – přesně a chutně. Sada obsahuje 4 ks steakového nože ze série 1905.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Steaková sada na maso pro řezníky i kuchaře začátečníky! Nože s precizním řezem, díky kterému zůstane steak maximálně šťavnatý.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách. V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.