Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Vykosťovací nůž se širokou čepelí. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Ohebný.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Poloohebný.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Rukojeť nože má prodlouženou botičku a poskytuje tak větší ochranu prstům.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Rukojeť nože má prodlouženou botičku a poskytuje tak větší ochranu prstům.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Novinka ze série Red Spirit! Nůž na zpracování masa. Využijete při grilováních a porcování pořádných steaků.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu. Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách. V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.