Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pikantní zeleninová směs ideální na dochucení těstovin, jako náplň do sendvičů a na obložené chlebíčky, do kanapek, na bruschetty a na pizzy. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Chilli paprika Carolina Reaper neboli Carolina Reaper Smokin'Ed může díky své vysoké pálivosti dosáhnout až 2 200 00° SHU (Scovilleho tepelných jednotek). V roce 2013 bylo oficiálně vyhlášeno nejpálivějším chilli na světě a zapsáno do Guinnessovy knihy rekordů.fon
můžete mít 30.12. - 31.12.
Nduja di Spilinga je typická kalábrijská uzenina, která se nekrájí, ale roztírá. Je známá svou krémovou konzistencí a především pálivou chutí díky velkému množství chilli papriček.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kalábrijská Viagra chilli krém je ideální na dochucení a okořenění jakéhokoli pokrmu. Kategorie: chuťový stimulant
můžete mít 30.12. - 31.12.
Výrazná a zároveň jemná chuť červené cibule Tropea IGP se ve sladkokyselé úpravě stává dokonalou. Typický, jednoduchý, ale nesmírně chutný recept, který se hodí na chleba, crostini, bruschettu nebo i k masu či sýru.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Jedná se o mletý česnek, chilli papričku a petrželku v oleji. Pikantní česneková omáčka s chilli. Ideální jako náplň do sendvičů, s crostini, na bruschetty, vynikající ke klasickým špagetám aglio,olio e peperoncino.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Krém z brokolice Rabe (Crema di Cime di Rape – Friarielli) Cime di Rapa (nebo Friarielli) je typická italská zemědělská zelenina. Tato rostlina, která se konzumuje hlavně v jižní Itálii, je mimořádně bohatá na prospěšné látky: vitaminy, železo, vápník a fosfor. Jsou skvělé pro zdraví kostí a ní
můžete mít 30.12. - 31.12.
Krém z italských chilli papriček je ideální pro milovníky výrazných, intenzivních a pálivých chutí. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Lilek v oleji Lilky v oleji jsou jednou ze zavařenin, které italské babičky připravovaly v létě jako předkrm či přílohu nebo si je vychutnávaly s krajíčky chleba v chladnějším období. Ideální jako předkrm nebo příloha, vynikající jako obloha do sendvičů, obložených chlebíčků a talířů. Složení: L
můžete mít 30.12. - 31.12.
Paštika z lilku Paštika z lilku je hustý, chutný krém, dobře roztíratelný, tmavé a intenzivní barvy. Tato lahodná paštika se vyrábí rozmixováním vařených lilků, které ji dodávají jemnou chuť a hladkou strukturu. Lilková paštika je vynikající na crostini, bruschetty, sendviče a focaccie, ale lze j
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pikantní houbová směs Pikantní houbová směs lze definovat jako explozi chutí, protože se připravuje z vybraných místních hub, nakrájených na kousky, ochucených olejem, kořením a chilli papričkami. Jedinečná a neodolatelná houbová směs vhodná na kanapky, crostini, bruschetty. Používá se i j
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pikantní Omáčka Kalábrijská Bomba s pojistkou Opravdová exploze chutí! Pikantní zeleninová směs ideální na dochucení těstovin, jako náplň do sendvičů a na obložené chlebíčky, do kanapek, na bruschetty a na pizzy. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z
můžete mít 30.12. - 31.12.
Chilli paprička se stává džemem a vytváří směs s neodolatelným kontrastem mezi sladkým a pálivým. Servírujte s čerstvými sýry – skutečná lahůdka pro chuťové buňky! Chilli džem je typický kalábrijský přípravek. Přítomný obsah červených paprik, které džem zjemní a zředí pikantní chuť.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pomazánka ze sušených rajčat v sobě spojuje dvě typické ingredience italské kuchyně: rajčata a extra panenský olivový olej. Díky své jedinečné vůni a chuti je ideálním pomocníkem pro přípravu gurmánských crostini nebo náplní do koláčů z listového těsta.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Bergamot je aromatické ovoce podobné citronu se širokým využitím díky jeho éterické silici. Jedná se o citrus křížený citronem, cedrem a limetkou. Pěstovány jsou na jihu Italie v oblasti Kalábrie.
Momentálně nedostupné
Milovníkům odvážných chutí doporučujeme pikantní stroužky česneku konzervované v olivovém oleji, kterému dodávají ostrost kalábrijské chilli papričky. Výborně se hodí jako předkrm a doporučujeme si ho vychutnat na rozpečeném chlebu.
Momentálně nedostupné
Zelené olivy bez pecek, které můžete servírovat na stůl jako přílohu k aperitivu nebo jako občerstvení. Ideální k dochucení kanapek, salátů, těstovin, pizzy, ale také jednoduše na domácí chléb.
Momentálně nedostupné
Diavolicchio je nejpálivější odrůda chilli papriček typická pro Itálii. Má průměrnou pálivost kolem 80.000 až 100.000 SHU.
Momentálně nedostupné
Pouze vybraná italská rajčatová dužina a chilli papričky pro milovníky intenzivní a pikantní chuti. Arrabbiata je omáčka na těstoviny s pikantní chutí, typická pro Lazio, zejména pro město Řím.
Momentálně nedostupné
Chilli Nagamorich je odrůda Bhut Jolokia pocházející z Indie, která se pěstuje především v Bangladéši a již několik let se pěstuje také v Kalábrii (jižní Itálie). Naga Morich má velmi vysoký stupeň pálivosti od 900.000 do 1.100.000 stupňů Scoville (SHU).
Momentálně nedostupné
Chilli paprička Sepia Serpent je superpálivé chilli získané křížením T. Douglah a Trinidad Scorpion Butch Taylor. Výsledkem je extrémně pálivý tmavý kulatý pepř, který někteří považují za ještě pálivější než Carolina Reaper.
Momentálně nedostupné
Červená paprička habanero se proslavila jako nejpálivější chilli paprička na světě. Pěstuje se hlavně v Mexiku a již několik let se pěstuje také v Kalábrii (jižní Itálie).
Momentálně nedostupné
Chilli paprička Trinidad Moruga Scorpion je považována za jednu z nejpálivějších chilli papriček na světě.Pochází z oblasti Moruga na jihu ostrova Trinidad a nyní se pěstuje také v Kalábrii (jižní Itálie).
Momentálně nedostupné
Pikantní kalábrijské speciality.