Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pikantní zeleninová směs ideální na dochucení těstovin, jako náplň do sendvičů a na obložené chlebíčky, do kanapek, na bruschetty a na pizzy. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Chilli paprika Carolina Reaper neboli Carolina Reaper Smokin'Ed může díky své vysoké pálivosti dosáhnout až 2 200 00° SHU (Scovilleho tepelných jednotek). V roce 2013 bylo oficiálně vyhlášeno nejpálivějším chilli na světě a zapsáno do Guinnessovy knihy rekordů.fon
můžete mít 30.12. - 31.12.
Nduja di Spilinga je typická kalábrijská uzenina, která se nekrájí, ale roztírá. Je známá svou krémovou konzistencí a především pálivou chutí díky velkému množství chilli papriček.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kalábrijská Viagra chilli krém je ideální na dochucení a okořenění jakéhokoli pokrmu. Kategorie: chuťový stimulant
můžete mít 30.12. - 31.12.
Jedná se o mletý česnek, chilli papričku a petrželku v oleji. Pikantní česneková omáčka s chilli. Ideální jako náplň do sendvičů, s crostini, na bruschetty, vynikající ke klasickým špagetám aglio,olio e peperoncino.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Krém z brokolice Rabe (Crema di Cime di Rape – Friarielli) Cime di Rapa (nebo Friarielli) je typická italská zemědělská zelenina. Tato rostlina, která se konzumuje hlavně v jižní Itálii, je mimořádně bohatá na prospěšné látky: vitaminy, železo, vápník a fosfor. Jsou skvělé pro zdraví kostí a ní
můžete mít 30.12. - 31.12.
Krém z italských chilli papriček je ideální pro milovníky výrazných, intenzivních a pálivých chutí. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Paštika z lilku Paštika z lilku je hustý, chutný krém, dobře roztíratelný, tmavé a intenzivní barvy. Tato lahodná paštika se vyrábí rozmixováním vařených lilků, které ji dodávají jemnou chuť a hladkou strukturu. Lilková paštika je vynikající na crostini, bruschetty, sendviče a focaccie, ale lze j
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pikantní Omáčka Kalábrijská Bomba s pojistkou Opravdová exploze chutí! Pikantní zeleninová směs ideální na dochucení těstovin, jako náplň do sendvičů a na obložené chlebíčky, do kanapek, na bruschetty a na pizzy. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z
můžete mít 30.12. - 31.12.
Chilli paprička se stává džemem a vytváří směs s neodolatelným kontrastem mezi sladkým a pálivým. Servírujte s čerstvými sýry – skutečná lahůdka pro chuťové buňky! Chilli džem je typický kalábrijský přípravek. Přítomný obsah červených paprik, které džem zjemní a zředí pikantní chuť.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pomazánka ze sušených rajčat v sobě spojuje dvě typické ingredience italské kuchyně: rajčata a extra panenský olivový olej. Díky své jedinečné vůni a chuti je ideálním pomocníkem pro přípravu gurmánských crostini nebo náplní do koláčů z listového těsta.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Pouze vybraná italská rajčatová dužina a chilli papričky pro milovníky intenzivní a pikantní chuti. Arrabbiata je omáčka na těstoviny s pikantní chutí, typická pro Lazio, zejména pro město Řím.
Momentálně nedostupné
Chilli Nagamorich je odrůda Bhut Jolokia pocházející z Indie, která se pěstuje především v Bangladéši a již několik let se pěstuje také v Kalábrii (jižní Itálie). Naga Morich má velmi vysoký stupeň pálivosti od 900.000 do 1.100.000 stupňů Scoville (SHU).
Momentálně nedostupné
Chilli paprička Sepia Serpent je superpálivé chilli získané křížením T. Douglah a Trinidad Scorpion Butch Taylor. Výsledkem je extrémně pálivý tmavý kulatý pepř, který někteří považují za ještě pálivější než Carolina Reaper.
Momentálně nedostupné
Pikantní kalábrijské speciality.