Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pikantní zeleninová směs ideální na dochucení těstovin, jako náplň do sendvičů a na obložené chlebíčky, do kanapek, na bruschetty a na pizzy. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Chilli paprika Carolina Reaper neboli Carolina Reaper Smokin'Ed může díky své vysoké pálivosti dosáhnout až 2 200 00° SHU (Scovilleho tepelných jednotek). V roce 2013 bylo oficiálně vyhlášeno nejpálivějším chilli na světě a zapsáno do Guinnessovy knihy rekordů.fon
můžete mít 30.12. - 31.12.
Nduja di Spilinga je typická kalábrijská uzenina, která se nekrájí, ale roztírá. Je známá svou krémovou konzistencí a především pálivou chutí díky velkému množství chilli papriček.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Kalábrijská Viagra chilli krém je ideální na dochucení a okořenění jakéhokoli pokrmu. Kategorie: chuťový stimulant
můžete mít 30.12. - 31.12.
Krém z italských chilli papriček je ideální pro milovníky výrazných, intenzivních a pálivých chutí. Výborně se hodí k přípravě předkrmů nebo k dochucení prvních a druhých chodů z masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Chilli Nagamorich je odrůda Bhut Jolokia pocházející z Indie, která se pěstuje především v Bangladéši a již několik let se pěstuje také v Kalábrii (jižní Itálie). Naga Morich má velmi vysoký stupeň pálivosti od 900.000 do 1.100.000 stupňů Scoville (SHU).
Momentálně nedostupné
Chilli paprička Sepia Serpent je superpálivé chilli získané křížením T. Douglah a Trinidad Scorpion Butch Taylor. Výsledkem je extrémně pálivý tmavý kulatý pepř, který někteří považují za ještě pálivější než Carolina Reaper.
Momentálně nedostupné
Pikantní kalábrijské speciality.