Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nduja di Spilinga je typická kalábrijská uzenina, která se nekrájí, ale roztírá. Je známá svou krémovou konzistencí a především pálivou chutí díky velkému množství chilli papriček.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Výrazná a zároveň jemná chuť červené cibule Tropea IGP se ve sladkokyselé úpravě stává dokonalou. Typický, jednoduchý, ale nesmírně chutný recept, který se hodí na chleba, crostini, bruschettu nebo i k masu či sýru.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Lilek v oleji Lilky v oleji jsou jednou ze zavařenin, které italské babičky připravovaly v létě jako předkrm či přílohu nebo si je vychutnávaly s krajíčky chleba v chladnějším období. Ideální jako předkrm nebo příloha, vynikající jako obloha do sendvičů, obložených chlebíčků a talířů. Složení: L
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pikantní houbová směs Pikantní houbová směs lze definovat jako explozi chutí, protože se připravuje z vybraných místních hub, nakrájených na kousky, ochucených olejem, kořením a chilli papričkami. Jedinečná a neodolatelná houbová směs vhodná na kanapky, crostini, bruschetty. Používá se i j
můžete mít 30.12. - 31.12.
Milovníkům odvážných chutí doporučujeme pikantní stroužky česneku konzervované v olivovém oleji, kterému dodávají ostrost kalábrijské chilli papričky. Výborně se hodí jako předkrm a doporučujeme si ho vychutnat na rozpečeném chlebu.
Momentálně nedostupné
Zelené olivy bez pecek, které můžete servírovat na stůl jako přílohu k aperitivu nebo jako občerstvení. Ideální k dochucení kanapek, salátů, těstovin, pizzy, ale také jednoduše na domácí chléb.
Momentálně nedostupné
Diavolicchio je nejpálivější odrůda chilli papriček typická pro Itálii. Má průměrnou pálivost kolem 80.000 až 100.000 SHU.
Momentálně nedostupné
Pikantní kalábrijské speciality.