Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie potraviny a nápoje online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější potraviny a nápoje či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.
- Objednané zboží doručíme dnes nebo podle vašich časových preferencí.
- Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Produkty ze sekce potraviny a nápoje můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Do indické nakládané zeleniny. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k čočce.Užívá se při bronchytidě a bolestech v krku jako čaj nebo kloktadlo, upravuje zažívání a omezuje pocení.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Používá se především na ochucení dušené zeleniny, grilovaných mas a to všech druhů i ryb. A také hořčic, různých druhů omáček, těstovinových pokrmů, k sýrům a salátům. A samozřejmě nesmí chybět v Pizzách.
můžete mít 27.11. - 28.11.
K ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k dušené zelenině, bramborovým pokrmům, ale i k dochucení omáček a šťáv k rožněnému a grilovanému masu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kořenící směs s citronovým aroma určená na pečeného nebo grilovaného lososa, žraloka a ostatní mořské ryby a plody moře, můžeme použít i na rybí filé a ryby sladkovodní, vhodné též do salátů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Originální směs koření k dochucení pečených, smažených a rožněných ryb všech druhů, můžeme též přidat do restované a dušené zeleniny, také do nádivek a omáček.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Směs koření určená především na grilované a rožněné sele a kýty, grilovaná kuřata a krůty. Výtečně se hodí do marinád k nakládání masa a špízů na gril, vhodné i na grilovanou zeleninu a houby, můžeme použít i do zapečených těstovin a brambor.
můžete mít 27.11. - 28.11.
V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí.
můžete mít 27.11. - 28.11.
V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Na všechny druhy steaku a marinovaných plátků. Všestranná kořenící směs vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, do zapečených brambor a těstovin.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Plody švestky se konzumují syrové, sušené nebo konzervované, mražené nebo kompotované, Vyrábějí se z nich povidla, plní se jimi ovocné knedlíky, buchty, koláče, při pečení švestkami můžete také podložit maso. nebo se z nich po zkvašení destilací vyrábí slivovice.
můžete mít 27.11. - 28.11.