10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-104 210mm [40874] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-104 210mm [40874]
Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-104 210mm [40874]

Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-104 210mm [40874] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-101 175mm [40871] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-104 210mm [40874]
Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-101 175mm [40871]

Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-101 175mm [40871] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873] Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-104 210mm [40874]
Masahiro Kuchyňský Nůž Chinese Cleaver Ts-103 195mm [40873]

Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-103 195mm [40873] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Masahiro MV-S Santoku 175mm [13623] Masahiro Mv-h Boning 160mm Ohebný Nůž [14972]
Masahiro Masahiro MV-S Santoku 175mm [13623]

Nůž Masahiro MV-S Santoku 175mm [13623] Masahiro Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi populárního nože znamená „tři výhody“ nebo „tři ctnosti“. To odkazuje na skutečnost, že tento nůž, jehož charakter

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Msc Bunka 160 Mm [11055] Masahiro Mv-h Boning 160mm Ohebný Nůž [14972]
Masahiro Msc Bunka 160 Mm [11055]

Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055]

Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Mv-h Boning 160mm Ohebný Nůž [14972] Masahiro Mv-h Boning 160mm Ohebný Nůž [14972]
Masahiro Mv-h Boning 160mm Ohebný Nůž [14972]

Masahiro MV-H Boning 160mm Ohebný nůž [14972]

Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupav

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Mv-h Carving 200 Mm [14961] Masahiro Nůž Bessen Takohiki 210 Mm [16228]
Masahiro Mv-h Carving 200 Mm [14961]

Masahiro MV-H Carving 200 mm [14961] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bessen Takohiki 210 Mm [16228] Masahiro Nůž Bessen Takohiki 210 Mm [16228]
Masahiro Nůž Bessen Takohiki 210 Mm [16228]

Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro nůž Bessen Takohiki 240mm [16229] Masahiro Nůž Bessen Takohiki 210 Mm [16228]
Masahiro nůž Bessen Takohiki 240mm [16229]

Nůž Masahiro Bessen Takohiki 240mm [16229] Masahiro Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel najde využití při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki stejně jako Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bessen Takohiki 270mm [16230] Masahiro Nůž Bessen Takohiki 270mm [16230]
Masahiro Nůž Bessen Takohiki 270mm [16230]

Nůž Masahiro Bessen Takohiki 270mm [16230]

Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bessen Usuba 180 Mm [16239]. Masahiro Nůž Bessen Takohiki 270mm [16230]
Masahiro Nůž Bessen Usuba 180 Mm [16239].

. Usuba je tradiční japonský nůž používaný pro manipulaci se zeleninou. Vzhledově se podobá úzkému sekáčku nebo jinému tradičnímu japonskému noži Nakiri, ale na rozdíl od něj je z jedné strany nabroušený. Ostří je obvykle rovné nebo s mírným zakřivením.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 240mm [16219] Masahiro Nůž Bessen Takohiki 270mm [16230]
Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 240mm [16219]

Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 240mm [16219]

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 270 Mm Masahiro nůž BWH Carving 200mm [14061]
Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 270 Mm

Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 270mm [16220]

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro nůž BWH Boning 160mm [14071] Masahiro nůž BWH Carving 200mm [14061]
Masahiro nůž BWH Boning 160mm [14071]

Nůž Masahiro BWH Boning 160mm [14071] Masahiro Masahiro BWH Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Dí

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro nůž BWH Carving 200mm [14061] Masahiro nůž BWH Carving 200mm [14061]
Masahiro nůž BWH Carving 200mm [14061]

Nůž Masahiro BWH Carving 200mm [14061] Masahiro Masahiro BWH Carving s délkou čepele 200mm stejně jako nůž Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel s kulatější špičkou. Ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a dalších velkých uzenin. Veli

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bwh Chef 180 Mm [14010] Masahiro Nůž Bwh Chef Dimple 180 Mm [14080]
Masahiro Nůž Bwh Chef 180 Mm [14010]

Nůž Masahiro BWH Chef 180 mm [14010]

Masahiro BWH Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bwh Chef Dimple 180 Mm [14080] Masahiro Nůž Bwh Chef Dimple 180 Mm [14080]
Masahiro Nůž Bwh Chef Dimple 180 Mm [14080]

Nůž Masahiro BWH Chef Dimple 180 mm [14080] Masahiro BWH Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro nůž BWH Chef Dimple 210mm [14081] Masahiro Nůž Bwh Chef Dimple 180 Mm [14080]
Masahiro nůž BWH Chef Dimple 210mm [14081]

Nůž Masahiro BWH Chef Dimple 210mm [14081] Masahiro Masahiro BWH Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejoblíbenějších nožů do kuchyně, a to jak profesionálními kuchaři, tak i amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, používá pro mnoho kuchyňských úkolů a náz

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro nůž BWH Chef Wave Edge 210mm [14041] Masahiro nůž BWH Chef Wave Edge 210mm [14041]
Masahiro nůž BWH Chef Wave Edge 210mm [14041]

Nůž Masahiro BWH Chef Wave Edge 210mm [14041] Masahiro Jednou z nejzajímavějších věcí v tomto noži je zubatý okraj, který v kombinaci s asymetrickým oboustranným ostřením zajišťuje, že tato čepel zůstane připravena k práci po velmi dlouhou dobu. Zuby na okraji vyvíjejí mnohem větší tlak na řez

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro nůž BWH Chef Wave Edge 240mm [14042] Masahiro nůž BWH Chef Wave Edge 210mm [14041]
Masahiro nůž BWH Chef Wave Edge 240mm [14042]

Nůž Masahiro BWH Chef Wave Edge 240mm [14042] Masahiro Jednou z nejzajímavějších věcí v tomto noži je zubatý okraj, který v kombinaci s asymetrickým oboustranným ostřením zajišťuje, že tato čepel zůstane připravena k práci po velmi dlouhou dobu. Zuby na okraji vyvíjejí mnohem větší tlak na řez

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bwh Nakiri 165mm [14035] Masahiro nůž BWH Chef Wave Edge 210mm [14041]
Masahiro Nůž Bwh Nakiri 165mm [14035]

Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035]

Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bwh Nakiri 165mm [14035] Masahiro Nůž Bwh Santoku 175 Mm [14023]
Masahiro Nůž Bwh Nakiri 165mm [14035]

Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035] Masahiro Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bwh Santoku 175 Mm [14023] Masahiro Nůž Bwh Santoku 175 Mm [14023]
Masahiro Nůž Bwh Santoku 175 Mm [14023]

Nůž Masahiro BWH Santoku 175 mm [14023]

Masahiro BWH Santoku 14023 s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 29.11. - 2.12.

Masahiro Nůž Bwh Santoku Dimple Masahiro Nůž Bwh Santoku 175 Mm [14023]
Masahiro Nůž Bwh Santoku Dimple

Nůž Masahiro BWH Santoku Dimple 175 mm [14079]

Masahiro BWH Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 29.11. - 2.12.