Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm [40582] Keramický ruční brousek Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-104 210mm [40874] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-101 175mm [40871] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-103 195mm [40873] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MV-S Santoku 175mm [13623] Masahiro Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi populárního nože znamená „tři výhody“ nebo „tři ctnosti“. To odkazuje na skutečnost, že tento nůž, jehož charakter
můžete mít 29.11. - 2.12.
Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055]
Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Masahiro MV-H Boning 160mm Ohebný nůž [14972]
Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupav
můžete mít 29.11. - 2.12.
Masahiro MV-H Carving 200 mm [14961] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 240mm [16229] Masahiro Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel najde využití při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki stejně jako Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 270mm [16230]
Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.11. - 2.12.
. Usuba je tradiční japonský nůž používaný pro manipulaci se zeleninou. Vzhledově se podobá úzkému sekáčku nebo jinému tradičnímu japonskému noži Nakiri, ale na rozdíl od něj je z jedné strany nabroušený. Ostří je obvykle rovné nebo s mírným zakřivením.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 240mm [16219]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 270mm [16220]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Boning 160mm [14071] Masahiro Masahiro BWH Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Dí
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Carving 200mm [14061] Masahiro Masahiro BWH Carving s délkou čepele 200mm stejně jako nůž Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel s kulatější špičkou. Ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a dalších velkých uzenin. Veli
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Chef 180 mm [14010]
Masahiro BWH Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Chef Dimple 180 mm [14080] Masahiro BWH Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Chef Dimple 210mm [14081] Masahiro Masahiro BWH Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejoblíbenějších nožů do kuchyně, a to jak profesionálními kuchaři, tak i amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, používá pro mnoho kuchyňských úkolů a náz
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Chef Wave Edge 210mm [14041] Masahiro Jednou z nejzajímavějších věcí v tomto noži je zubatý okraj, který v kombinaci s asymetrickým oboustranným ostřením zajišťuje, že tato čepel zůstane připravena k práci po velmi dlouhou dobu. Zuby na okraji vyvíjejí mnohem větší tlak na řez
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Chef Wave Edge 240mm [14042] Masahiro Jednou z nejzajímavějších věcí v tomto noži je zubatý okraj, který v kombinaci s asymetrickým oboustranným ostřením zajišťuje, že tato čepel zůstane připravena k práci po velmi dlouhou dobu. Zuby na okraji vyvíjejí mnohem větší tlak na řez
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035]
Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035] Masahiro Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Santoku 175 mm [14023]
Masahiro BWH Santoku 14023 s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 29.11. - 2.12.