Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Že máte rádi neotřelá spojení a každý den rádi zkoušíte něco nového? Pak si naši cherry kávu naprosto zamilujete. Prémiovou kávu jsme tentokrát zkombinovali s neodolatelným aroma višňového likéru, čímž se nám povedlo vytvořit opravdu zajímavou směs, kterou si naprosto zamilujete.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Že máte rádi neotřelá spojení a každý den rádi zkoušíte něco nového? Pak si naši cherry kávu naprosto zamilujete. Prémiovou kávu jsme tentokrát zkombinovali s neodolatelným aroma višňového likéru, čímž se nám povedlo vytvořit opravdu zajímavou směs, kterou si naprosto zamilujete.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Máte raději kávu, nebo horkou čokoládu? Jestli se nemůžete rozhodnout, vyzkoušejte naši aromatizovanou kávu, která je dokonalým kompromisem. K prémiové arabice jsme tentokrát přidali aroma horké čokolády, čímž se nám povedlo vytvořit nezapomenutelný zážitek, který nadchne každého labužníka.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Máte raději kávu, nebo horkou čokoládu? Jestli se nemůžete rozhodnout, vyzkoušejte naši aromatizovanou kávu, která je dokonalým kompromisem. K prémiové arabice jsme tentokrát přidali aroma horké čokolády, čímž se nám povedlo vytvořit nezapomenutelný zážitek, který nadchne každého labužníka.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Kdo by neměl rád Amaretto, že? Tu sladkou vůni mandlí, vanilky a meruněk můžete mít spojenou třeba s přípravou tiramisu. A nebo naší skvělou aromatizovanou kávou.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Espresso Latino Café je naše vlastní kávová směs vytvořená směsí arabik z Brazílie, Jižní i Střední Ameriky. Naši kávoví experti vyzkoušeli desítky různých káv, než vybrali ty pravé komponenty a vytvořili skutečně lahodnou směs s plnou a vyváženou chutí bez jakýchkoliv náznaků kyselosti.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Kandysový cukr je vyroben z čistého cukerného roztoku pomalou krystalizací a sdílí všechny vlastnosti klasického cukru. Hnědý Kandys se narozdíl od bílého vyrábí z karamelizovaného cukru a jeho chuť připomíná karamelky.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Kandovaný cukr Kandys je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Hnědý Kandys získává svoji velmi delikátní vůni zkaramelizováním cukru. Je ideálním pomocníkem pro slazení všech druhů kávy, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče nebo třeba svařeného vína.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Kávovníky se na ostrově pěstují od začátku 18. století v různých nadmořských výškách a to v rozmezí 600 až 1500 m. Sazenice byly dovezeny z Martiniku již v roce 1715. S šálkem kávy z Dominikánské republiky si vychutnáte velmi jemnou, příjemně sladkou a chuťově plnou kávu s ovocnými tóny.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Káva z Dominikánské republiky se vyznačuje velmi jemnou příjemně sladkou a plnou chutí s tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Tato káva je obecně ceněna pro své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Velmi jemná, příjemně sladká a chuťově plná káva s ovocnými tóny švestek a jablek. Na trhu se často prodává pod názvem Santo Domingo. Káva z Dominikánské republiky je obecně ceněna pro své plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si nemyslíme jenom my, ale i celá řada různých světových expertů a špičkových baristů, kteří kávu z Ekvádoru vřele doporučují.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Ekvádor patří mezi nejvyhledávanější oblasti, kde se pěstuje káva. Podle dostupných zdrojů se zde pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si nemyslíme jenom my, ale i celá řada různých světových expertů a špičkových baristů, kteří kávu z Ekvádoru vřele doporučují.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Káva se v Ekvádoru podle dostupných zdrojů pěstuje již od poloviny 19. století a za tu dobu ji dokázali tamní pěstitelé dotáhnout doslova a do písmene k dokonalosti. A to si nemyslíme jenom my, ale i celá řada různých světových expertů a špičkových baristů, kteří kávu z Ekvádoru vřele doporučují.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Etiopská káva je káva plné, jemné kořeněné chuti se silným, pro Etiopii charakteristickým vínovým aroma, která je odborníky řazena mezi nejlepší druhy kávy na světě. Etiopie je považována za pravlast kávovníku. Traduje se, že káva získala svůj název právě zde, odvozením od provincie Kaffa.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Etiopská káva je káva plné, jemné kořeněné chuti se silným, pro Etiopii charakteristickým vínovým aroma. Odborníky je řazena mezi nejlepší druhy kávy na světě. A není se čemu divit. Vždyť právě Etiopie je považována za pravlast kávovníku.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Etiopská káva je káva plné jemné kořeněné chuti se silným, pro Etiopii charakteristickým vínovým aroma. Odborníci ji proto velmi často řadí mezi nejlepší druhy kávy na světě. Etiopie je považována za pravlast kávovníku. Traduje se, že káva získala svůj název právě zde, odvozením od provincie Kaffa.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Káva z Galapág si zaslouží Vaši pozornost už jenom pro tu nádhernou vůni po marcipánu a kakau. V šálku je mírně světlá, krásně čistá se středně silným tělem, s lehkou chutí tabáku a sušených švestek či pečených kaštanů.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Káva z Galapág si zaslouží Vaši pozornost už jenom pro tu nádhernou vůni po marcipánu a kakau. V šálku je mírně světlá, krásně čistá se středně silným tělem, s lehkou chutí tabáku a sušených švestek či pečených kaštanů.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Vychutnejte si jeden z nejoblíbenějších druhů kávy na světě také jako velkozrnnou odrůdu Maragogype. Ze zrnek guatemalské kávy lze připravit velmi jemné, harmonické espresso ovocné chuti. Bohatost tropického ovoce doplňuje příchuť čokolády.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Vychutnejte si jeden z nejoblíbenějších druhů kávy na světě také jako velkozrnnou odrůdu Maragogype. Ze zrnek guatemalské kávy lze připravit velmi jemné, harmonické espresso ovocné chuti. Bohatost tropického ovoce doplňuje příchuť čokolády.
můžete mít 25.11. - 26.11.
Káva z Guatemaly se řadí mezi nejlepší druhy kávy na světě. Z jejích zrnek lze připravit velmi jemné, harmonické espresso ovocné chuti. Bohatost tropického ovoce doplňuje příchuť čokolády.
můžete mít 25.11. - 26.11.