Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
O tom, že by se káva v Jemenu vůbec někdy pěstovala, jste dost možná nikdy ani neslyšeli. Přitom se jedná o opravdu exkluzivní kávu, která se po staletí pěstuje a sklízí stále stejným osvědčeným způsobem.
můžete mít 25.11 - 26.11
O tom, že by se káva v Jemenu vůbec někdy pěstovala, jste dost možná nikdy ani neslyšeli. Přitom se jedná o opravdu exkluzivní kávu, která se po staletí pěstuje a sklízí stále stejným osvědčeným způsobem.
můžete mít 25.11 - 26.11
Jen málokterá země disponuje tak vulkanizovanou půdou jako Kamerun. A i když se zde samozřejmě nedaří všem plodinám, pro kávu je to naprosto ideální. No a když se dobrá půda spojí s vhodnými klimatickými podmínkami a poctivou péčí tamních pěstitelů, vznikne káva, kterou prostě nejde nemilovat.
můžete mít 25.11 - 26.11
Káva z Kamerunu vás potěší intenzivní sladkou chutí čokolády a oříšků. Ti pozornější z vás ucítí také jemné ovocné tóny, které celé kávě přidávají na jedinečnosti. Kamerunská káva je velmi kvalitní a tak se dost často přirovnává ke kávě jihoamerické.
můžete mít 25.11 - 26.11
V kávě z Kamerunu převažuje sladká chuť čokolády a oříšků, kterou si prostě zamilujete. Kamerunská káva je odrůdou sorty Blue Mountain z Jamajky, jež se kvalitou a charakterem může měřit s kávou jihoamerickou. Nejlepší druhy kávy pochází z Bamileke a Bamounu ležících na severozápadě Kamerunu.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kandysová tyčinka je sladidlo v podobě krystalizovaného, vysoce koncentrovaného roztoku cukru na špejli, díky které nebudete při slazení svého oblíbeného nápoje potřebovat lžičku – špejle ji pohodlně nahradí. Ideální pro slazení všech druhů kávy, čaje, kakaa, grogu, punče, svařeného vína apod.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kandovaný cukr Kandys je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Hnědý Kandys získává svou velmi delikátní vůni zkaramelizováním cukru. Ideální pro slazení všech druhů kávy, čaje, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče, svařeného vína …
můžete mít 25.11 - 26.11
Není snad nikdo, kdo by neznal karamel. Tahle lahodná pochoutka z mléka a cukru se používá již desítky a stovky let a dokonce slaví svůj vlastní den. My v Latino Café moc dobře víme, jak populární karamel je, a proto jsme se rozhodli jím ovonět i naši kávu.
můžete mít 25.11 - 26.11
Není snad nikdo, kdo by neznal karamel. Tahle lahodná pochoutka z mléka a cukru se používá již desítky a stovky let a dokonce slaví svůj vlastní den. My v Latino Café moc dobře víme, jak populární karamel je, a proto jsme se rozhodli jím ovonět i naši kávu.
můžete mít 25.11 - 26.11
Káva z Keni je nejjemnější kávou v rámci celého východoafrického trhu. Zrnková káva z Keni je považována za jeden z vůbec nejkvalitnějších druhů plantážních káv, má bohatou plnou chuť s jemnou ovocnou příchutí a krásnou vůní.
můžete mít 25.11 - 26.11
Káva z Keni je nejjemnější kávou v rámci celého východoafrického trhu. Zrnková káva z Keni je považována za jednu z vůbec nejkvalitnějších plantážních káv, má bohatou plnou příjemně ovocnou chuť a ideální kyselost.
můžete mít 25.11 - 26.11
Káva z Keni je nejjemnější kávou v rámci celého východoafrického trhu. Zrnková káva z Keni je považována za jednu z vůbec nejkvalitnějších plantážních káv, má bohatou plnou chuť s jemnou ovocnou příchutí a ideální kyselostí.
můžete mít 25.11 - 26.11
Káva z Keni je nejjemnější kávou v rámci celého východoafrického trhu. Zrnková káva z Keni je považována za jeden z vůbec nejkvalitnějších druhů plantážních káv, má bohatou plnou chuť s jemnou ovocnou příchutí a krásnou vůní.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kolumbijskou kávu si můžete vychutnat i ve variantě bez kofeinu. Toho byla zbavena za pomoci tzv. švýcarského mokrého procesu, aniž by tím jakkoliv utrpěla její výjimečná chuť. Švýcarský mokrý proces spočívá ve výlučné práci s vodou a kávovými filtry.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kolumbijskou kávu si můžete vychutnat i ve variantě bez kofeinu. Toho byla zbavena za pomoci tzv. švýcarského mokrého procesu, aniž by tím jakkoliv utrpěla její výjimečná chuť. Švýcarský mokrý proces spočívá ve výlučné práci s vodou a kávovými filtry.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kolumbie patří mezi největší producenty jakostní kávy na světě. Žádná jiná káva se přitom netěší takové oblibě. A není se čemu divit – jde o kávu špičkové kvality, kterou charakterizuje vyvážená chuť s nádechem oříšků a smetany.
můžete mít 25.11 - 26.11
Vulkanická půda, výborné klimatické podmínky a opravdu pečlivá péče malých pěstitelů dělají z kolumbijské arabiky vysoce ceněnou kávu, kterou milují odborníci i laici. A jelikož by ji měl ochutnat opravdu každý, nabízíme vám ji také ve variantě bez kofeinu.
můžete mít 25.11 - 26.11
Vulkanická půda, výborné klimatické podmínky a opravdu pečlivá péče malých pěstitelů dělají z kolumbijské arabiky vysoce ceněnou kávu, kterou milují odborníci i laici. A jelikož by ji měl ochutnat opravdu každý, nabízíme vám ji také ve variantě bez kofeinu.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kolumbie se řadí mezi nejvyhledávanější oblasti, kde se pěstuje káva a patří také mezi největší producenty jakostní kávy na světě. Žádná jiná káva se přitom netěší takové oblibě. A není se co divit – jde o kávu špičkové kvality, kterou charakterizuje vyvážená chuť s nádechem oříšků a smetany.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kolumbie patří mezi největší producenty jakostní kávy na světě. Žádná jiná káva se přitom netěší takové oblibě. A není se co divit – jde o kávu špičkové kvality, kterou charakterizuje vyvážená chuť s nádechem oříšků a smetany. Chuťový zážitek je umocněn perfektním vyvážením kyselosti.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kolumbie patří mezi největší producenty jakostní kávy na světě. Žádná jiná káva se přitom netěší takové oblibě. A není se čemu divit – jde o kávu špičkové kvality, kterou charakterizuje vyvážená chuť s nádechem oříšků a smetany.
můžete mít 25.11 - 26.11
O cibetkové kávě jste už určitě slyšeli. Jedná se o kávu, jež spolu s výkaly vylučuje oviječ skvrnitý, indonéská šelma z čeledi cibetkovitých. Tato káva patří mezi nejdražší druhy kávy na světě. Získá si vás svojí silně kořeněnou chutí s lehkým nádechem čokolády a karamelu.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kostarika si na kvalitě kávy velmi zakládá a sami Kostaričané považují svou kávu za nejlepší na světě. Proto je v zemi povoleno pěstovat pouze arabiku, produkce robusty je tu přísně zakázána.
můžete mít 25.11 - 26.11
Kostarika si na kvalitě kávy velmi zakládá a sami Kostaričané považují svou kávu za nejlepší na světě. Proto je v zemi povoleno pěstovat pouze arabiku, produkce robusty je tu přísně zakázána.
můžete mít 25.11 - 26.11