Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Toto pesto pro gurmány je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem piniových semínek a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem a trochou česneku. Pesto ligure používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Toto zajímavé pesto ze sušených rajčat je vyráběno podle původního italského receptu a dodá pokrmu krásnou barvu a výraznou chuť sladkých zralých račat. Dochuceno je bazalkou a petrželkou. Pesto rosso používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem ořechů a čerstvé bazalky. Dochuceno je pravým parmezánem, ovčím pecorinem a trochou česneku. Pesto siciliano používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Toto výběrové pesto je vyráběno podle tradičního italského receptu a vyniká velmi vysokým podílem čerstvé bazalky. Dochuceno je piniovými oříšky a vlašskými a kešu ořechy. Pesto verde používáme hlavně na těstoviny, ale i na pizzu, toasty, do salátů a omáček.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Písmenka jsou velmi oblíbeným tvarem těstovin do polévky zvláště u malých dětí. A co teprve, když jsou různobarevná! Tato písmenka jsou barvena pouze sušenou bio zeleninou.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto pohankové špagety z evropské bio pohanky jsou zajímavé z mnoha důvodů. Mají výtečnou chuť do oříškova a po uvaření do al dente jsou výbornou alternativou k pšeničným těstovinám.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Základem této pomazánky jsou mandle a mléko, ale nedostižnou a nepopsatelnou chuť jí dodávají tonka boby, kterým se také říká mexická vanilka. I malé množství tonka bobů dodá velmi příjemnou vůni, kterou stojí za to alespoň jednou ochutnat.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Pudinkový prášek s nezaměnitelnou vůní bobů tonka je jemný a krémový. Můžeme si ho připravit z bio kravského, kozího, sojového či rýžového mléka. Co jsou boby tonka někdy též nazývané tonka fazole? Jedná se o aromatická černá semena tropického stromu Silovoň obecný rostoucího v Jižní Americe.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Vanilkový pudinkový prášek, který neobsahuje barviva ani aromata, ale k ovonění pouze pravou Bourbon vanilku. Skvělý bio pudink připravíme z bio kravského, kozího, sojového či rýžového mléka. Chutné obměny dosáhneme přelitím porce málo sladkého pudinku javorovým sirupem. Co to je Bourbon vanilka?
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato celá loupaná rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si rajčata uchovávají přirozenou chuť, zvýrazněnou naložením do šťávy z rajčat.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Na výrobu tohoto protlaku byla použita rajčata odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Jemná „mléčná“ čokoláda, která místo mléka obsahuje sušený rýžový sirup, a je tudíž vhodná i pro vegany. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto přirozeně bezlepkové špagety jsou vyrobeny z italské rýže, jsou vhodné pro bezlepkovou dietu (pro celiaky) a slouží jako bezlepková náhrada klasických těstovin z tvrdé pšenice.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tyto přirozeně bezlepkové spirálky jsou vyrobeny z italské rýže, jsou vhodné pro bezlepkovou dietu (pro celiaky) a slouží jako bezlepková náhrada klasických těstovin z tvrdé pšenice.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Výjimečná varianta oblíbené pomazánky SAMBA bez mléka s vyšším obsahem kakaa. Obsahuje 45 % šetrně pražených mletých lískových oříšků a 15 % kakaa. Slazená je sušenou třtinovou šťávou rapadura a přírodním třtinovým cukrem a ovoněná pravou Bourbon vanilkou.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Jedinečná plná chuť Samby je daná hlavně velmi vysokým obsahem lískových oříšků (45 %) doplněných sušenou třtinovou šťávou rapadura, voňavým kakaem, plnotučným mlékem a pravou Bourbon vanilkou.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Křupavá sezamová cukrovinka, která obsahuje 50 % sezamu a sušenou třtinovou šťávu Rapadura. Tento přírodní „pracukr“ dodá lehce karamelovou chuť.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Křupavá sezamová cukrovinka obalená v poctivé hořké čokoládě. Plátky obsahují 50 % sezamu a sušenou třtinovou šťávu Rapadura. Tento přírodní „pracukr“ dodá lehce karamelovou chuť.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Směs luštěnin ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí, mexických pokrmů a salátů.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Tento lahodný veganský krém na bázi sóji se používá jako rostlinná alternativa majonézy. Je vyroben ze slunečnicového oleje a dochucen přírodním třtinovým cukrem, kvasným octem a hořčicí. Konzistencí skutečně připomíná majonézu.
můžete mít 6.11. - 7.11.
Celozrnné špagety RAPUNZEL z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí a mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické těstoviny z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí.
můžete mít 6.11. - 7.11.