Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Masahiro BWH Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Sekáček Masahiro BWH je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení a sekání syrového masa. Velká hmota pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek. Sekáček je nástroj, který je také užitečný pro štípání velkých, tvrdých produktů a také pro rychlé drcení zeleniny a ovoce.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Sada Masahiro v dárkovém balení, která se skládá z nožů MSC Chef 180 mm, MSC Nakiri 160 mm a MSC Paring 120 mm. Tato řada nožů představuje nezb
můžete mít 4.12. - 5.12.
Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055]
Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Masahiro MV-H Boning 160mm Ohebný nůž [14972]
Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupav
můžete mít 4.12. - 5.12.
Masahiro MV-H Carving 200 mm [14961] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 240mm [16229] Masahiro Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel najde využití při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki stejně jako Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 270mm [16230]
Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 4.12. - 5.12.
. Usuba je tradiční japonský nůž používaný pro manipulaci se zeleninou. Vzhledově se podobá úzkému sekáčku nebo jinému tradičnímu japonskému noži Nakiri, ale na rozdíl od něj je z jedné strany nabroušený. Ostří je obvykle rovné nebo s mírným zakřivením.
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 240mm [16219]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 4.12. - 5.12.