Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 210mm [10022] Masahiro Takohiki s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Tako
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 210mm [10012] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240mm [10013] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční
můžete mít 4.12. - 5.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 270mm [10014] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradiční
můžete mít 4.12. - 5.12.
Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055] Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele. Charakteristický obrácený profil tanto dává čepeli obratnou a jemnou špičku a jedinečnou a poutavou estetiku. Tent
můžete mít 4.12. - 5.12.
Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Masahiro MV-H Boning 160mm Ohebný nůž [14972] Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. D
můžete mít 4.12. - 5.12.
Masahiro MV-H Carving 200mm Ohebný nůž [14962] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určeného pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa. Má
můžete mít 4.12. - 5.12.
Masahiro MV-H Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který bývá označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Nůž Masahiro MV-L Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři vlastnosti“ nebo „tři ctnosti“. Tím je myšlena skutečnost, že tento nůž, jehož charakteristický vzh
můžete mít 4.12. - 5.12.
Masahiro MV Utilitys délkou čepele150 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 6.12. - 10.12.