Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Materiál čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Filetovací nůž nordického typu s čepelí z nerezové oceli a ochrannou vrstvou z PTFE (teflonu), neklouzavou rukojetí z březového dřeva a koženou pochvou.
můžete mít 3.12. - 5.12.
Technické údaje: Délka čepele: 226mm Délka nože: 365mm Ocel: AUS-8 Kalení: 59HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 202 g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Technické údaje: Celková délka: 200 mm Délka čepele: 75 mm Ocel: nerezová ocel < LI>Tvrzení: 58 HRC Rukojeť: Plast Hmotnost: 149 g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Technické údaje: Délka čepele: 224mm Délka nože: 365mm Ocel: AUS-10 Kalení: 60HRC Rukojeť: ocel Hmotnost: 97g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Technické údaje: Délka čepele: 252mm Délka nože: 405mm Ocel: AUS-10 Kalení: 60HRC Rukojeť: ocel Hmotnost: 93g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je perfektní pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Nůž Ajikiri je mini verze nože Deba. Tento nůž se používá pouze pro přípravu malých ryb, jako je makrela. Díky malým rozměrům je nůž extrémně praktický, což se promítá do pohodlí při používání.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je perfektní pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 29.11. - 3.12.