Satake Cutlery Satake Yoshimitsu nůž rez deba 12 cm 804066
Popis
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít. Chcete-li kost proříznout, jednoduše zatlačte na zadní část nože a proveďte rychlý a přesný řez. Ostrá špička a krátká čepel usnadňují ovládání pohybů, což je zvláště důležité, když potřebujete nůž dostat do těsných míst.<br \><br \>Čep – rezavá ocel SK-5 Rukojeť – magnóliové dřevo plastový kroužek Tvrdost – 62 HRC +/- 1Celková délka – 23,6 cm Délka čepele – 12 cm Šířka čepele – 3 cmTloušťka čepele – cca 1,3 mm Způsob ostření: jednostranné pravotočivá Hmotnost – cca 50 g<br \><br \>