10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Cold Steel Cold Steel 8 "Filé Nůž (komerční série) Suncraft Suncraft kuchyňský nůž senzo plátovaný vykosťovací pružný 170 mm AS10
Cold Steel Cold Steel 8 "Filé Nůž (komerční série)

Cold Steel nemá ve svém portfoliu mnoho kuchyňských nožů, ale ty, které mají – ano, jsou dost a zůstanou u konce! Německá kvalitní ocel a jedna z nejpohodlnějších kliky, které najdete na kuchyňských

můžete mít 6.1. - 8.1.

Cold Steel Cold Steel 6 "souborový nůž (komerční série) Suncraft Suncraft kuchyňský nůž senzo plátovaný vykosťovací pružný 170 mm AS10
Cold Steel Cold Steel 6 "souborový nůž (komerční série)

Cold Steel nemá ve svém portfoliu mnoho kuchyňských nožů, ale ty, které mají – ano, jsou dost a zůstanou u konce! Německá kvalitní ocel a jedna z nejpohodlnějších kliky, které najdete na kuchyňských

můžete mít 6.1. - 8.1.

Suncraft Suncraft kuchyňský nůž senzo plátovaný vykosťovací pružný 170 mm AS10 Suncraft Suncraft kuchyňský nůž senzo plátovaný vykosťovací pružný 170 mm AS10
Suncraft Suncraft kuchyňský nůž senzo plátovaný vykosťovací pružný 170 mm AS10

Suncraft SENZO CLAD Boning Flexibilní kuchyňský nůž 170 mm Suncraft SENZO UNIVERSAL Boning Flexible je nůž určený pro kypření. Má charakteristickou, velmi úzkou čepel se zaoblenou špičkou, která usnadňuje manévrování kolem kostí, mezi klouby nebo mezi šlachami a chrupavkami syrového masa.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Suncraft Suncraft kuchyňský nůž Senzo Black Sashimi 210 mm BD07 Atlantic Chef Atlantic Chef kuchyňský nůž na filetování 21cm 8321T71
Suncraft Suncraft kuchyňský nůž Senzo Black Sashimi 210 mm BD07

Kuchyňský nůž Suncraft SENZO BLACK Sashimi 210 mm Tento nůž má štíhlou, poměrně dlouhou a extrémně ostrou čepel. Používá se při přípravě sushi a sashimi, krájení tenkých plátků a filetování některých druhů ryb.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Atlantic Chef Atlantic Chef kuchyňský nůž na filetování 21cm 8321T71 Atlantic Chef Atlantic Chef kuchyňský nůž na filetování 21cm 8321T71
Atlantic Chef Atlantic Chef kuchyňský nůž na filetování 21cm 8321T71

Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 119 mm Ocel: 1.4116 Kalení: 57 HRC Rukojeť: Santopren + polypropylen Hmotnost: 104 g

můžete mít 1.1. - 3.1.

Fissman Fissman Kitakami kuchyňský nůž kráječ 20cm 2513 Atlantic Chef Atlantic Chef kuchyňský nůž na filetování 21cm 8321T71
Fissman Fissman Kitakami kuchyňský nůž kráječ 20cm 2513

Technické údaje: Celková délka: 320mm Délka čepele: 200mm Ocel: X50CrMoV15 Kalení: 57 ±2 HRC Rukojeť: plast < LI>Hmotnost: 106 g

můžete mít 1.1. - 3.1.

KDS 1067 nůž filetovací 6 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
KDS 1067 nůž filetovací 6

délka čepele: 140 mm celková délka: 250 mm hmotnost: 35 g materiál: nerez

Filetovací nůž 6 je určený k oddělování kůže a vykoštění ryb a je univerzálním pomocníkem při krájení v kuchyni.

můžete mít 11.1. - 14.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228

Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející z oblasti Tokia se mírně liší od Yanagi z oblasti Osaky.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218

Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062 Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062
Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062

Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený k krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Slicer 270mm 14018 Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062
Masahiro Masahiro nůž Bwh Slicer 270mm 14018

Kráječ Masahiro BWH s délkou čepele 270 mm je ideální nůž na krájení. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při řezání dokonale rovnoměrné plátky.

můžete mít 1.1. - 3.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 165mm 10006 Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 165mm 10006

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 1.1. - 3.1.