Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Materiál rukojeti
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Cold Steel nemá ve svém portfoliu mnoho kuchyňských nožů, ale ty, které mají – ano, jsou dost a zůstanou u konce! Německá kvalitní ocel a jedna z nejpohodlnějších kliky, které najdete na kuchyňských
můžete mít 6.1. - 8.1.
Cold Steel nemá ve svém portfoliu mnoho kuchyňských nožů, ale ty, které mají – ano, jsou dost a zůstanou u konce! Německá kvalitní ocel a jedna z nejpohodlnějších kliky, které najdete na kuchyňských
můžete mít 6.1. - 8.1.
Suncraft SENZO CLAD Boning Flexibilní kuchyňský nůž 170 mm Suncraft SENZO UNIVERSAL Boning Flexible je nůž určený pro kypření. Má charakteristickou, velmi úzkou čepel se zaoblenou špičkou, která usnadňuje manévrování kolem kostí, mezi klouby nebo mezi šlachami a chrupavkami syrového masa.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO BLACK Sashimi 210 mm Tento nůž má štíhlou, poměrně dlouhou a extrémně ostrou čepel. Používá se při přípravě sushi a sashimi, krájení tenkých plátků a filetování některých druhů ryb.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 119 mm Ocel: 1.4116 Kalení: 57 HRC Rukojeť: Santopren + polypropylen Hmotnost: 104 g
můžete mít 1.1. - 3.1.
Technické údaje: Celková délka: 320mm Délka čepele: 200mm Ocel: X50CrMoV15 Kalení: 57 ±2 HRC Rukojeť: plast < LI>Hmotnost: 106 g
můžete mít 1.1. - 3.1.
délka čepele: 140 mm celková délka: 250 mm hmotnost: 35 g materiál: nerez
Filetovací nůž 6 je určený k oddělování kůže a vykoštění ryb a je univerzálním pomocníkem při krájení v kuchyni.
můžete mít 11.1. - 14.1.
Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející z oblasti Tokia se mírně liší od Yanagi z oblasti Osaky.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený k krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Kráječ Masahiro BWH s délkou čepele 270 mm je ideální nůž na krájení. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při řezání dokonale rovnoměrné plátky.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 1.1. - 3.1.