Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Naložená jemně pikantní zelenina s ovocem (Mix Pickle). Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Naložená pikantní limetka. Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Chutney (čatní) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo jako omáčka nebo koření. V Indii, téměř žádné jídlo se neobejde bez malého množství chutney nebo čalamády.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Naložené jemně pikantní mango. Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Basmati rýže prémiové kvality kvality 1121 (Extra Long, XXXL). Basmati je zvláštní druh rýže, která se pěstuje jednou ročně v Himalájích.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Aromatické koření bobkový list sušený.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Černý pepř je jedním z nejpopulárnějších koření na světě. Pravý indický černý pepř Swagat má příjemnou a výraznou vůni a chuť. Černý pepř se používá k dochucení masa, ryb, zeleniny, hub, vaječných pokrmů, salátů, mořských plodů a polévek.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Hořčičné semínko je ostré koření štiplavé chuti, používá se k ochucení teplých i studených masných pokrmů, k nakládání zeleniny a konzervování ryb. Hodně se používá v v indické kuchyni, najdete ho i ve většině populárních kořenících směsích pro přípravu kari.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Římský kmín je základem koření indické kuchyně, je součástí většiny indických kari, kořenících směsi, marinád, čalamád a slaných snacků. Chuť Římského kmínu se liší od klasického kmínu. Koření Jeera má mírně štiplavou chuť a silnou kořeněnou vůni.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Dhania (koriandr) se používá se v mnoha kuchyních po celém světě, zejména v asijské, jihoamerické a mexické kuchyni. Dobře vyzrálé plody jsou příjemně aromatické s charakteristickou ořechovou vůní. Má pikantní hořkosladkou chuť.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Chutney (čatní) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo jako omáčka nebo koření. V Indii, téměř žádné jídlo se neobejde bez malého množství chutney nebo čalamády.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Semena bazalky se používají v asijské kuchyni jako zahušťovadlo, například v ovocných šťávách, smoothie, jogurtových nápojích a dezertech. Semínky můžete posypat na salát, přidat do veganských sýrů nebo dresinků. Semínka na chvíli namočte do vody, po nabobtnání získají lehce oříškovou chuť.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Skořice je klasické koření, které lidé rádi přidávají k dezertům, kompotům a ovocným salátům nebo dokonce i k masům pro posílení chuti. V předvánočním období se skořice používá k ozdobení koláčů, muffinů a pečiva. Díky skořici získávají svojí aróma nápoje jako svařené víno, punč nebo likér.
můžete mít 16.10. - 17.10.
Aromatické koření sušené bobkové listy je vhodné do polévek, k dušenému masu, rybám, smetanových omáček, voňavých polévek, kyselých jídel, při nakládání okurek nebo hub. Využívá se také k přípravě marinád
Momentálně nedostupné
Společnost Swagat byla založena v České republice. Po několika letech stala jedním z největších dodavatelů etnických potravin na českém trhu. Značka je dostupná také v Německu, Polsku, Rakousku, Slovensku, Švédsku.