Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Naložená jemně pikantní zelenina s ovocem (Mix Pickle). Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Naložená pikantní limetka. Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Chutney (čatní) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo jako omáčka nebo koření. V Indii, téměř žádné jídlo se neobejde bez malého množství chutney nebo čalamády.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Naložené jemně pikantní mango. Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Basmati rýže prémiové kvality kvality 1121 (Extra Long, XXXL). Basmati je zvláštní druh rýže, která se pěstuje jednou ročně v Himalájích.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Basmati rýže nejlepší kvality 1121 (XXL). Basmati je zvláštní druh rýže, která se pěstuje jednou ročně v Himalájích.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Basmati rýže nejlepší kvality 1121 (XXL). Basmati je zvláštní druh rýže, která se pěstuje jednou ročně v Himalájích.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Aromatické koření bobkový list sušený.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Černý pepř je jedním z nejpopulárnějších koření na světě. Pravý indický černý pepř Swagat má příjemnou a výraznou vůni a chuť. Černý pepř se používá k dochucení masa, ryb, zeleniny, hub, vaječných pokrmů, salátů, mořských plodů a polévek.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Čočka je přirozeným zdrojem velkého množství minerálů (železo, selen, fosfor, zinek), vitamínu B6. Obsahuje vysoký podíl vlákniny. Je vhodná k přípravě indických luštěninových kari, kaše, polévek, pikantních předkrmů nebo jako samotná příloha. Je základem různých pomazánek.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Červené fazole jsou ideální k přípravě tradičních hlavních chodů, indických luštěninových kari, dušené zeleniny, salátů a polévek, vhodné i pro domácí konzervování. Fazole dodávají tělu vysoce kvalitní proteiny, který je zdravou alternativou masu nebo jiným živočišným proteinům.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Dal je termín používaný v indickém subkontinentu pro luštěniny. Tyto luštěniny jsou velmi oblíbené pro přípravu polévek a jídel, patří mezi nejvýznamnější základní potraviny v zemích jižní Asie a tvoří důležitou součást kuchyní indického subkontinentu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Cizrna – Cizrna Jumbo, Královská cizrna, Garbanzo, Římský hrách, Kabuli Chickpeas.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Garam masala je jedním z nejznámější koření Indie. Někdy bývá také nazýváno indické koření pěti vůní.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Hnědá cizrna (Kala Chana) muže byt použita jako příloha, základ pomazánek, paštik, salátů a polévek.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Hořčičné semínko je ostré koření štiplavé chuti, používá se k ochucení teplých i studených masných pokrmů, k nakládání zeleniny a konzervování ryb. Hodně se používá v v indické kuchyni, najdete ho i ve většině populárních kořenících směsích pro přípravu kari.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Římský kmín je základem koření indické kuchyně, je součástí většiny indických kari, kořenících směsi, marinád, čalamád a slaných snacků. Chuť Římského kmínu se liší od klasického kmínu. Koření Jeera má mírně štiplavou chuť a silnou kořeněnou vůni.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Dhania (koriandr) se používá se v mnoha kuchyních po celém světě, zejména v asijské, jihoamerické a mexické kuchyni. Dobře vyzrálé plody jsou příjemně aromatické s charakteristickou ořechovou vůní. Má pikantní hořkosladkou chuť.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Chutney (čatní) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo jako omáčka nebo koření. V Indii, téměř žádné jídlo se neobejde bez malého množství chutney nebo čalamády.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Skořice je klasické koření, které lidé rádi přidávají k dezertům, kompotům a ovocným salátům nebo dokonce i k masům pro posílení chuti. V předvánočním období se skořice používá k ozdobení koláčů, muffinů a pečiva. Díky skořici získávají svojí aróma nápoje jako svařené víno, punč nebo likér.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Semena bazalky se používají v asijské kuchyni jako zahušťovadlo, například v ovocných šťávách, smoothie, jogurtových nápojích a dezertech. Semínky můžete posypat na salát, přidat do veganských sýrů nebo dresinků. Semínka na chvíli namočte do vody, po nabobtnání získají lehce oříškovou chuť.
Momentálně nedostupné
Aromatické koření sušené bobkové listy je vhodné do polévek, k dušenému masu, rybám, smetanových omáček, voňavých polévek, kyselých jídel, při nakládání okurek nebo hub. Využívá se také k přípravě marinád
Momentálně nedostupné
Společnost Swagat byla založena v České republice. Po několika letech stala jedním z největších dodavatelů etnických potravin na českém trhu. Značka je dostupná také v Německu, Polsku, Rakousku, Slovensku, Švédsku.