Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
GULÁŠOVÉ POTĚŠENÍ Klasiku české kuchyně v podobě gulášů ocení nejeden muž. Guláš má mnoho podob a každý ho doma připravuje jinak. Žádný guláš se ale neobejde bez kvalitního koření, které doladí pokrm k dokonalosti.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 10 ks GYROS MARINÁDA Gyros marináda s výraznou kořenitou chutí a bylinkami se hodí pro všechny druhy masa i ryb. Marináda je vhodná jak pro přípravu masových, tak i zeleninových specialit.
můžete mít 6.12. - 9.12.
HIMALÁJSKÁ SŮL JEMNÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 10 ks HIMALÁJSKÁ SŮL JEMNÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Dostupné ve variantách 140g, 250g Pro objednání kartónku zadejte 10 ks HIMALÁJSKÁ SŮL SALÁTOVÁ Bylinky dodávají jídlu nezaměnitelnou chuť a krásnou vůni. Jejich využití je opravdu široké a závisí jen na vás, kde je použijete.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 12 ks HOŘČIČNÉ SEMÍNKO Semínko hořčice je kulaté a má štiplavou chuť. Celá semena nemají nijak výraznou vůni, teprve po rozdrcení nebo namletí a promíchání s vodou se uvolní jejich aroma a ostrá chuť.
můžete mít 6.12. - 9.12.
HOUBOVÉ SPECIO Houbové Specio je vynikající volbou pro všechny, kteří milují chuť hub a chtějí ji snadno a rychle dostat do svých pokrmů. Směs dodá jídlu bohaté aroma a intenzivní houbovou chuť, která připomíná podzimní les.
můžete mít 6.12. - 9.12.
ITALSKÁ KUCHYNĚ Bylinky dodávají jídlu nezaměnitelnou chuť a krásnou vůni. Dalo by se říct, že italské bylinky jsou takovým univerzálním pomocníkem v kuchyni. Jejich využití je opravdu široké a závisí jen na vás, kde je použijete.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 10 ks ITALSKÁ MARINÁDA Marináda s italskými bylinkami vyladí kuřecí maso k dokonalosti. Příjemně ochutí i grilovanou zeleninu a její využití je možné i pro omáčky k těstovinám. Marináda je bez konzervačních látek a není nutné ji solit.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks JALOVEC CELÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům „na divoko“. Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců.
můžete mít 6.12. - 9.12.
JALOVEC CELÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům „na divoko“. Proto je nejspíš i toto koření velmi oblíbeným kořením u myslivců.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks JALOVEC MLETÝ Plody jalovce mají modrohnědé až modročerné zbarvení. Pryskyřičná vůně s nádechem lesa a kořenitá chuť jalovce se nejlépe hodí k přípravě zvěřiny a pokrmům „na divoko“.
můžete mít 6.12. - 9.12.
KARBANÁTKY Směs koření Karbanátky dodá vašim pokrmům autentickou chuť a vůni, kterou znáte z tradiční české kuchyně. S touto směsí vytvoříte šťavnaté karbanátky, které budou chutnat jako od babičky.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks KARDAMOM MLETÝ Kardamom má jemnou citronovou vůni a nasládlou kořenitou chuť. Hojně se využívá v indické a arabské kuchyni, ale i v severských zemí je oblíbený. V arabské kuchyni kardamom navíc ochucuje i kávu a čaj.
můžete mít 6.12. - 9.12.
KARI BEZ SOLI Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 6.12. - 9.12.
KARI INDICKÉ Kari indické je dokonalým základem pro přípravu exotických pokrmů s charakteristickou indickou chutí a vůní. Tento aromatický mix vám umožní objevovat chutě daleké Indie a vytvořit z každého pokrmu nezapomenutelný gurmánský zážitek.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 10 ks KARI MARINÁDA Kari marinádu oceníte nejenom při grilování, ale také při přípravě masa či zeleniny v hluboké pánvi. Vydatná chuť kari a kurkumy naladí tu správnou atmosféru pro přípravu asijské kuchyně.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Dostupné ve velikosti 60g a 450g Pro objednání kartónku zadejte 15 ks KMÍN CELÝ Kmín má v české kuchyni rozhodně právoplatné místo, navíc patří k jedním z nejstarších používaných koření vůbec.
můžete mít 6.12. - 9.12.
KMÍN CELÝ Kmín má v české kuchyni rozhodně právoplatné místo, navíc patří k jedním z nejstarších používaných koření vůbec. Je neodmyslitelnou součástí spousty pokrmů jak v české, tak i indické a středoevropské kuchyni.
můžete mít 6.12. - 9.12.
KMÍN DRCENÝ Kmín má v české kuchyni rozhodně právoplatné místo, navíc patří k jedním z nejstarších používaných koření vůbec. Je neodmyslitelnou součástí spousty pokrmů jak v české, tak i indické a středoevropské kuchyni.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Dostupné ve velikostech 50g a 500g Pro objednání kartónku zadejte 15 ks KMÍN MLETÝ Kmín má v české kuchyni rozhodně právoplatné místo, navíc patří k jedním z nejstarších používaných koření vůbec.
můžete mít 6.12. - 9.12.
KMÍN MLETÝ Kmín má v české kuchyni rozhodně právoplatné místo, navíc patří k jedním z nejstarších používaných koření vůbec. Je neodmyslitelnou součástí spousty pokrmů jak v české, tak i indické a středoevropské kuchyni.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks KOPR Aromatická rostlina s lehce nahořklou chutí se hodí jak do teplé, tak i studené kuchyně. Kopr je neodmyslitelnou součástí koprové omáčky, kulajdy a tzatziků.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks KOŘENÍ NA DIVOČINU BEZ SOLI Tato směs koření bez soli je ideální pro přípravu zvěřiny, divočiny a všech pokrmů „na divoko“. Využití nalezne, jak u marinování, tak i pečení masa, přípravy gulášů, ragú či omáček.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Kvalitní koření z celého světa.