Specio Kari indické 600g - dóza
Popis
KARI INDICKÉ Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii. V Evropě je pojem kari znám spíše jako název pro koření. Kari je orientální směs koření, která má nespočet druhů, od těch jemných, až po ty nejostřejší. Kari můžete využít do masových či zeleninových pokrmů, smetanových polévek a omáček. Ale také do luštěnin, rýže, na drůbež i ryby. Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. A pokud nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit, nechte se inspirovat našimi recepty. Složení:Koření (kurkuma, zázvor, fenykl, koriandr, pepř, pískavice, kmín), sůl (10%), cukr.NEOBSAHUJE glutamát sodný. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 600 g Výrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika