Specio Kmín celý 500g - dóza
Popis
KMÍN CELÝ Kmín má v české kuchyni rozhodně právoplatné místo, navíc patří k jedním z nejstarších používaných koření vůbec. Je neodmyslitelnou součástí spousty pokrmů jak v české, tak i indické a středoevropské kuchyni. Esenciální aroma kmínu se také využívá v likérech, ústních vod, zubních mast či žvýkaček. Jeho výrazná aromatická vůně s lehce pepřovou chutí se hodí do každého chleba či jiného pečiva. Kmín se používá při přípravě masitých i zeleninových jídel, všemožných polévek, omáček a houbových pokrmů. Neobejdou se bez něho ani ryby, uzeniny, luštěniny či sýry. V české kuchyni rozhodně nesmí chybět při přípravě různých bramborových jídel nebo brambor samotných. Pečená drůbež, jako je kachna nebo husa by bez kmínu neměla tu správnou chuť. Kmín se také hojně využívá při nakládání, a to zejména zelí a hub. Koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. Nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit? Nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu. Země původu: Česká republika Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 500 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika