Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rýžový sirup BIO patří mezi přírodní sladidla. Má nízký glykemický index, takže zvyšuje hladinu cukru v krvi postupně. Sirup je vhodný pro diabetiky a zákazníky, kteří se snaží kontrolovat svůj příjem sacharidů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rýžový sirup BIO patří mezi přírodní sladidla. Má nízký glykemický index, takže zvyšuje hladinu cukru v krvi postupně.Sirup je vhodný pro diabetiky a zákazníky, kteří se snaží kontrolovat svůj příjem sacharidů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO sezam bílý loupaný je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, zejména na kyselinu alfa-linolenovou, která je prospěšná pro zdraví srdce a cév. Je také dobrým zdrojem bílkovin a vlákniny. Bílkoviny jsou důležité pro tvorbu svalové hmoty a vláknina pomáhá udržovat zdravou střevní mikroflóru.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezamový protein se získává z rozemletých sezamových semínek. Je bohatým zdrojem bílkovin, které jsou důležité pro stavbu a budování svalové hmoty. Obsahuje také vitamíny skupiny B, které podporují správné fungování metabolismu, a minerály, jako je železo, vápník a hořčík.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezamový protein BIO je přírodní produkt, který se získává z mletého sezamu. Je bohatým zdrojem bílkovin, které jsou důležité pro růst a vývoj svalové hmoty a udržení zdravé hmotnosti. Podobá se jiným rostlinným proteinům, jako je sójový protein nebo protein z hrachu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezamový protein se vyrábí vyluhováním sezamových semínek.Historie sezamu sahá opravdu daleko – při vykopávkách byly nalezeny zuhelnatělé zbytky sezamu, které ukázaly, že se pěstoval již před 3 000 lety před naším letopočtem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Šípkový prášek BIO je vyroben z plodů růže šípkové, která je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vitamíny: BIO šípky jsou bohatým zdrojem vitamínů A, C, E a K. • Vitamín A je důležitý pro zrak, imunitní systém a zdraví pokožky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Šípkový prášek BIO je vyroben z plodů růže šípkové, která je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vitamíny: BIO šípky jsou bohatým zdrojem vitamínů A, C, E a K. • Vitamín A je důležitý pro zrak, imunitní systém a zdraví pokožky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Šípkový prášek BIO je vyroben z plodů růže šípkové, která je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Vitamíny: BIO šípky jsou bohatým zdrojem vitamínů A, C, E a K. • Vitamín A je důležitý pro zrak, imunitní systém a zdraví pokožky.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 16.1. - 17.1.