Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
Momentálně nedostupné
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
Momentálně nedostupné
Perníkové koření je směs různého druhu koření na přípravu perníku. Můžete jej použít do vánočních perníčků, které miluje asi každý, ale také do měkkého nadýchaného perníku, buchet a třeba i sušenek a koláčů.
Momentálně nedostupné
Piniový oříšek je vlastně ve skutečnosti semenem borovice pinie. Zajímavostí je, že tato semínka ale vyrostou pouze na samčí šišce stromu.Něco z jejich historie. Už staří Římané tyto „oříšky“ milovali. A milovali je natolik, že je zasvětili bohu moře a vod – Poseidónovi.
Momentálně nedostupné
Piniový oříšek je vlastně ve skutečnosti semenem borovice pinie. Zajímavostí je, že tato semínka ale vyrostou pouze na samčí šišce stromu.Něco z jejich historie. Už staří Římané tyto „oříšky“ milovali. A milovali je natolik, že je zasvětili bohu moře a vod – Poseidónovi.
Momentálně nedostupné
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
Momentálně nedostupné
Pistácie rostou na stromě zvaném Řečík pistáciový a jejich původ je až z daleké střední Asie. Mimochodem, tyto ořechy nejsou žádní mladíci, protože jsou nejstaršími oříšky světa!
Momentálně nedostupné
Pohanka je zdravá a výživná obilovina, která je přirozeně bezlepková. Tím, že je pohanka oloupána, se zbaví tříslovin, které by mohly způsobovat potíže při trávení. BIO pohanka loupaná je zdrojem cenných živin, jako jsou bílkoviny, vláknina, vitaminy a minerály.
Momentálně nedostupné
Pohankové vločky jsou pouze lisované pohankové kroupy. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
Momentálně nedostupné
Pomelo je největší z citrusů a pěstuje se především v jihovýchodní Asii. Je bohaté na vitamín C a v Číně z něj dokonce i, díky této vlastnosti, vyrábějí léky. Pomelo pomáhá při detoxikačních a redukčních dietách, protože obsahuje málo kalorií, zato spoustu antioxidantů a vody.
Momentálně nedostupné
Psyllium Husk je známé jako vláknina indické jitrocele. Psylium se označuje za superpotravinu, jelikož nabízí řadu zdravotních přínosů. Tato rozpustná vláknina se vyrábí z vnějšího obalu semen rostliny Plantago ovata, která pochází z Indie.
Momentálně nedostupné
Složení: 100% Psyllium Země původu: Indie Balení: 1kg Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
Momentálně nedostupné
Složení: 100% Psyllium Země původu: Indie Balení: 500g Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Quinoa červená BIO je obilovina, která pochází z Jižní Ameriky. Je to cenný zdroj bílkovin, vlákniny, železa a vápníku. Má příjemnou, lehce nasládlou chuť a výraznou vůni. Neobsahuje lepek, proto je vhodná pro celiaky i vegany. Připravuje se vařením v páře nebo ve vodě.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
Momentálně nedostupné
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme dokonce i jako prášek.
Momentálně nedostupné
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme dokonce i jako prášek.
Momentálně nedostupné
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme dokonce i jako prášek.
Momentálně nedostupné
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
Momentálně nedostupné
Černé rozinky jsou sušené plody vinné révy. Jsou bohatým zdrojem vlákniny, antioxidantů a dalších živin. Vláknina pomáhá udržovat zdraví střev a zajišťuje pocit sytosti. Antioxidanty pomáhají chránit buňky před poškozením volnými radikály.
Momentálně nedostupné