Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pěstování BIO kokosového cukru je příkladem udržitelného zemědělství, které kombinuje tradiční metody sklizně a moderní ekologické principy.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Mletý BIO muškátový oříšek je najemno namletý prášek z muškátovníku vonného. Muškátovník je strom pocházející z Indonésie, který se nyní pěstuje i v dalších tropických oblastech. Toto koření je typické svým nasládlým a příjemným aroma, díky kterému je používáno v kuchyních po celém světě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je specifický druh kurkumy pocházející z Madagaskaru, pěstovaný a zpracovaný podle zásad ekologického zemědělství. Kurkuma (Curcuma longa) je koření známé svými zdravotními přínosy, zejména díky svým protizánětlivým a antioxidačním vlastnostem.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Paprika pálivá má charakteristickou sytě červenou barvu a neodolatelně paprikovou vůni. Její chuť je pikantní, tu rozhodně oceníte v guláších, do dušených pokrmů, polévek, ale také jako surovinu na zpestření zeleniny.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlový cukr BIO je 100% přírodní sladidlo. Ve srovnání s klasickým cukrem má nižší glykemický index a obsahuje více živin, jako jsou vláknina, vitamíny a minerály. Je proto vhodnou alternativou pro diabetiky nebo pro zkvalitnění jídelníčku. Cukr má jemnou karamelovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořicový cukr Bio je přírodní sladidlo, které se skládá z bio cukru a bio skořice. Tento produkt je oblíbený zejména pro svou výjimečnou chuť a aroma, které pochází z kvalitních, ekologicky pěstovaných surovin. Používá se v kuchyni k dochucování různých pokrmů, pečiva, dezertů a nápojů.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Skořici lze využít všelijak: při pečení moučníků (např. závinů), do teplých nápojů (horké džusy, svařené víno), ale také při výrobě domácí kosmetiky (trocha skořice do balzámu na rty rty prokrví a tím se zvětší).Ale co je vlastně skořice a na co je dobrá? Skořice je kořením, které je kůrou stromu.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Tato sůl je ručně těžena a pečlivě zpracována, aby si uchovala své bohaté minerální složení.Vlastnosti:Přírodní původ: 100% čistá himalájská sůl bez přidaných chemikálií.Výživná hodnota: Obsahuje přes 80 minerálů a stopových prvků, jako je vápník, hořčík a draslík.Barva a textura: Jemně růžová bar…
můžete mít 16.1. - 17.1.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Chilli je opravdovým kouzelníkem, když přijde na naše zdraví. Víte, že ohromně pomáhá při dietách? Pokud budete pravidelně konzumovat lžičku chilli, váš metabolismus se zrychlí až o 20 % a díky látce kapsaicin, která je v papričkách obsažená, budete mít menší chutě na sladká a tučná jídla.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO Chilli vločky jsou vyrobené ze sušených chilli papriček. Jsou bohaté na vitaminy, minerály a antioxidanty. Dodávají jídlu pikantní chuť a vůni. Chili je oblíbenou přísadou v mexické a thajské kuchyni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Curry koření je tradiční směs koření, která pochází z Indie. Skládá se z více než 20 druhů bylin a koření, včetně kurkumy, zázvoru, chilli, koriandru, fenyklu a dalších. Má zlatavou barvu a je velmi jemné, v jídle se krásně rozmělní. Koření má výraznou a komplexní chuť i vůni.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlový cukr BIO je 100% přírodní sladidlo. Ve srovnání s klasickým cukrem má nižší glykemický index a obsahuje více živin, jako jsou vláknina, vitamíny a minerály. Je proto vhodnou alternativou pro diabetiky nebo pro zkvalitnění jídelníčku. Cukr má jemnou karamelovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlový cukr BIO je 100% přírodní sladidlo. Ve srovnání s klasickým cukrem má nižší glykemický index a obsahuje více živin, jako jsou vláknina, vitamíny a minerály. Je proto vhodnou alternativou pro diabetiky nebo pro zkvalitnění jídelníčku. Cukr má jemnou karamelovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Datlový cukr BIO je 100% přírodní sladidlo. Ve srovnání s klasickým cukrem má nižší glykemický index a obsahuje více živin, jako jsou vláknina, vitamíny a minerály. Je proto vhodnou alternativou pro diabetiky nebo pro zkvalitnění jídelníčku. Cukr má jemnou karamelovou chuť.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Hřebíček BIO je vyroben ze sušených poupat hřebíčkovníku vonného, stromu původem z Indonésie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje také silice, které mu dodávají typickou vůni a chuť. Nejčastěji se s ním setkáte v kuchyni jako kořením.
můžete mít 16.1. - 17.1.