Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pufovaný amarant BIO je zdravá a chutná svačinka, která je vyrobena z amarantu. Je cenným zdrojem bílkovin, vlákniny a antioxidantů. Jde o pseudocereálii, která je původem z Jižní Ameriky. Amarant je bohatý na bílkoviny, které jsou srovnatelné s bílkovinami v mase nebo mléce.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Quinoa je často mylně označovaná za obilovinu, přitom se jedná o pseudoobilovinu. Pseudoobilovina má v gastronomii prakticky stejné využití jako obiloviny, akorát nepatří mezi obilní trávy.Jméno quinoa pochází z jazyka Inků a znamená „matka zrno“.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Quinoa červená BIO je obilovina, která pochází z Jižní Ameriky. Je to cenný zdroj bílkovin, vlákniny, železa a vápníku. Má příjemnou, lehce nasládlou chuť a výraznou vůni. Neobsahuje lepek, proto je vhodná pro celiaky i vegany. Připravuje se vařením v páře nebo ve vodě.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme třeba půlená a solená.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme třeba půlená a solená.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rajčata kdysi nevypadala zdaleka tak, jak je známe dnes – kdysi byla rajčata drobná a měla žlutou barvu. V 16. století se z Jižní Ameriky, kde se už údajně pěstovala před cca 50 miliony let, rozšířila do světa. V dnešní době je najdeme třeba půlená a solená.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Lidé se dělí na dva tábory – ti, kteří je milují a ti, kteří je nesnášejí. Ano, řeč je tady o rozinkách. Pokud jste ještě k rozinkám nenašli cestu, právě naše rozinky vás přesvědčí, jak jsou lahodné!Historie rozinek spadá do období 2000 let př.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Rýžové vločky jsou pouze lisovaná celozrnná rýže. Mají mnoho sacharidů, proto jsou vhodné jako snídaně – dodají nám plno energie, zasytí nás na dlouhou dobu a s ovocem jsou naprosto skvělou dvojicí.Na co jsou bohaté tyto vločky?
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
BIO sezam bílý loupaný je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, zejména na kyselinu alfa-linolenovou, která je prospěšná pro zdraví srdce a cév. Je také dobrým zdrojem bílkovin a vlákniny. Bílkoviny jsou důležité pro tvorbu svalové hmoty a vláknina pomáhá udržovat zdravou střevní mikroflóru.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.
Sezam je drobným semínkem, které mnoho z nás zná jako posyp pečiva. Málokdo ale už ví, odkud se sezamové semínko vzalo a že k jeho konzumaci nestačí, si jej jen nasypat do úst.Jeho historie.
můžete mít 16.1. - 17.1.