Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tříbarevná quinoa je velmi dekorativní jak v salátech, tak jako příloha. Inkové nazývají quinou matkou obilí (i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku). Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin, a proto je vyhledávaná vegany a vegetariány.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Inkové nazývají quinou matkou obilí (i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku). Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin se vzácně vyváženým podílem aminokyselin a je přirozeně bezlepková.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Inkové nazývají quinou matkou obilí, i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku. Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin, a proto ji vyhledávají vegani.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Korintky jsou drobné tmavé rozinky bez peciček sušené na slunku. Tyto korintky špičkové kvality nejsou povrchově ošetřeny rostlinným olejem proti slepování! Jako všechny rozinky v biokvalitě jsou i bio korintky nesířené. Tradičně se pěstují v Řecku, jsou velmi sladké a lehounce nakyslé.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Modrý Thompson jsou velmi tmavé rozinky, které jsou výborné pro přímou konzumaci a do různých stolních směsí. Byly sušeny na slunci a jsou nesířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a vynikají plností chuti a měkkostí. Naše sultánky byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního pobřeží Turecka.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a vynikají plností chuti a měkkostí. Naše sultánky byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního pobřeží Turecka.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Je velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Basmati je oblíbená pro svou typickou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Basmati je velmi všestranná a skvěle se hodí k mnoha pokrmům, nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Basmati je oblíbená pro svou typickou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Basmati je velmi všestranná a skvěle se hodí k mnoha pokrmům, nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Indica je odrůda dlouhozrnné rýže a je po uvaření nadýchaná a sypká, zrna jsou pevná a voňavá. Používáme ji hlavně jako přílohu a jako základ smažené rýže se zeleninou či masem. Tento typ rýže je někdy mylně označován jako basmati rýže, ale o pravou basmati rýži se nejedná. Použití je však obdobné…
můžete mít 3.7. - 4.7.
Indica je odrůda dlouhozrnné rýže a je po uvaření nadýchaná a sypká, zrna jsou pevná a voňavá. Používáme ji hlavně jako přílohu a jako základ smažené rýže se zeleninou či masem. Tento typ rýže je někdy mylně označován jako basmati rýže, ale o pravou basmati rýži se nejedná. Použití je však obdobné…
můžete mít 3.7. - 4.7.
Jasmínová rýže při vaření uvolňuje charakteristickou jedinečnou vůni. Její dlouhá zrnka jsou po uvaření lehce lepkavá, ale pevná. Skvěle se hodí jako příloha k asijským pokrmům. Natural rýže nebyla zbavena cenné vrchní slupičky a klíčku a je nezastupitelnou součástí zdravé kuchyně a makrobiotiky.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek. Jak název napovídá, vyrábíme z ní mléčnou rýži, mixované deserty a mletá se hodí k přípravě kaší.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek. Jak název napovídá, vyrábíme z ní mléčnou rýži, mixované deserty a mletá se hodí k přípravě kaší.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Po uvaření je měkká a lehce lepkavá a hodí se jako příloha k omáčkám, do rýžových náplní, nákypů a jako zavářka do polévek. Jak název napovídá, vyrábíme z ní mléčnou rýži, mixované deserty a mletá se hodí k přípravě kaší.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Instantní rýžovou kaši stačí zalít vroucím mlékem, vodou či rostlinným nápojem a dochutit dle vkusu. Neobsahuje lepek a je vhodná pro celiaky. Můžeme ji použít i jako základ bezlepkových krémů a desertů či k zahušťování bezlepkových pokrmů.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tyto vločky byly vyrobeny z italské hnědé rýže natural. Používáme je jako základ kaší, müsli směsí i slaných pokrmů (karbanátků, směsí se zeleninou či masem, kari…). Jsou vhodné i pro bezlepkáře. Před konzumací propláchneme vodou a necháme chvíli změknout, nebo zalijeme horkou vodou či mlékem.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Používá se v asijské kuchyni, je velmi dekorativní a nachází použití i v tradiční čínské medicíně. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají „mexický strom života a dostatku“.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tato špičková voňavá paprika chutí připomíná zralé červené papriky a byla namleta z plodů uzrálých ve slunné Murcii. Sladká paprika je oblíbeným kořením české kuchyně. Používá se například v zeleninových směsích, marinádách a omáčkách.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Mandle, vypěstované ve slunném Španělsku a vykoupené od sdružení místních farmářů, jsou ochucené mořskou solí a kapkou tamního extra paneneského olivového oleje a šetrně upražené horkým vzduchem. Mandle jsou pražené i se slupičkou a tak obsahují veškerou vlákninu přítomnou v nezpracovaných jádrech…
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tato velká slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě. Jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tato jemná kořenící směs na ryby se skvěle hodí na grilování ryb, ale také do všech druhů rybích pokrmů a rybích polévek. Základem směsi je kopr, mrkev, pórek a petržel, které doplňuje svou vůní koriandr a červená paprika. Pikantnost jí dodává černý pepř a nové koření a svěžest jí poskytuje citrón…
můžete mít 3.7. - 4.7.