Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sušený kokosový nápoj se vyrábí z tzv. kokosového mléka, které vzniká lisováním dužniny čerstvých kokosů. K čerstvému kokosovému mléku se z technologických důvodů přidá tapiokový maltodextrin a směs se potom šetrně usuší. Sušený kokosový nápoj má typickou příjemnou kokosovou chuť a vůni.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Tato citrónová kůra je vyrobena šetrným usušením nastrouhané kůry bio citrónů, které nebyly chemicky ošetřeny. Používáme ji k ovonění sladkých těst a desertů, ale například i kuřecího masa. Je nepostradatelná v mazancích a vánočkách, kterým dodává typickou vůni.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do čaje, kávy, domácích limonád a koktejlů. Přírodní třtinový cukr z Mauricia je vyhlášený po celém světě.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Banány byly namočeny do vodného roztoku třtinového cukru s medem a osmaženy na kokosovém oleji do křupava. Tato vydatná sladkost je vhodná jako malá svačina, k doplnění energie po sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Pozor však na vyšší obsah tuku.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Lískové oříšky jako jediné ořechy pocházejí původně z Evropy a obsahují kvalitní oleje, vitaminy řady B a významné množství vitaminu E (100g obsahuje více než dvojnásobek doporučené denní dávky). Odrůda Levantin se vyznačuje plnou výraznou chutí a vůní a velikostí jader.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Vynikající zapékané müsli s vysokým podílem mandlí slazené pouze javorovým sirupem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost. Lze konzumovat s mléky různého druhu či s jogurtem, výborné je však samotné jako rychlá svačina.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Zapékané müsli se strouhaným kokosem a kokosovými plátky. Slazené pouze medem, sirupem z agáve a rozinkami, bez přídavku cukru. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy. Tmavě hnědá barva je důsledkem ponechání melasy v krystalcích cukru.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Zralé ananasy byly nakrájeny na kousky a usušeny bez doslazení. Výsledkem jsou voňavé a sladké ananasové kousky s výraznou ovocnou chutí. Stejně jako ostatní sušené bio ovoce, ani tento sušený ananas není sířený.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Vlašské ořechy jsou výborné na mlsání, do stolních směsí oříšků a sušeného ovoce i na pečení. Naše ořechy byly vypěstovány v ekologickém sadu a nebyly tudíž ošetřovány kontroverzními postřiky. Po sklizni byly usušeny bez použití tepla, ručně vyloupány a roztříděny.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Nesolené a bez přidaného tuku, tyto křupky jsou vynikající náhradou klasických slaných pochoutek. Neobsahují lepek, a jsou proto vhodné i pro malé děti. Máčení křupek do marmelády, medu nebo čokoládové pomazánky je velká zábava pro malé jedlíky.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých španělských bio mandlí z regionu Murcia, šetrně loupaných za použití horké páry a poté najemno namletých. Mandle byly vypěstovány a zpracovány sdružením drobných farmářů Coato.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kakaová sluníčka jsou vyrobena z italské rýže, oslazena přírodním třtinovým cukrem a dochucena kakaem a karamelem. Mají sladkou čokoládovou chuť a jsou výborná jako cereální snídaně s mlékem dle chuti (kravským, rýžovým, mandlovým…). Chutnají i nasucho s nakrájeným čerstvým ovocem.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a vynikají plností chuti a měkkostí. Naše sultánky byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního pobřeží Turecka.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě. Jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Je velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Třtinová šťáva přirozeně obsahuje kromě cukru též biologicky aktivní látky, potřebné k jeho strávení.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Banány byly namočeny do vodného roztoku třtinového cukru s medem a osmaženy na kokosovém oleji do křupava. Tato vydatná sladkost je vhodná jako malá svačina, k doplnění energie po sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Pozor však na vyšší obsah tuku.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Sušený a najemno mletý česnek používáme jako koření, není-li po ruce česnek čersvý – například k dochucení polévek, omáček, dušené i pečené zeleniny nebo do pomazánek. Určitě se bude hodit i milovníkům grilování.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Chuťově vynikající křupavé bezlepkové plátky s amarantem (10 %), kukuřicí, rýží a hrachem, dosoleny a opravdu jen lehounce doslazeny k dokonalosti. Amarantové plátky jsou vhodné jako náhrada pečiva při cestování, na chatě a vždy, kdy není k dispozici čerstvý chléb.
můžete mít 9.7. - 10.7.