Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Zapékané müsli se strouhaným kokosem a kokosovými plátky. Slazené pouze medem, sirupem z agáve a rozinkami, bez přídavku cukru. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Toto špičkové müsli obsahuje evropské vločky, slazené je pouze rozinkami sultánkami a všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsahuje vyvážený poměr obilnin (4 druhy zrna), olejnatých semínek (3 druhy semena), ořechů (lískové oříšky) a sušeného ovoce (rozinky).
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tato vyvážená směs 3 druhů obilných vloček a 4 druhů semínek je ideálním základem domácího müsli. Neobsahuje rozinky ani oříšky. Dochutíme například čerstvým ovocem či oříšky a podáváme s mlékem, jogurtem, rýžovým či sójovým nápojem.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tento olej je lisovaný za studena ze speciální odrůdy slunečnicového semínka, které poskytuje olej bohatý na jedenkrát nenasycenou kyselinu olejovou. Ta je stabilní i za vyšších teplot a díky tomu můžeme na oleji smažit, fritovat i péci (na rozdíl od většiny bio olejů lisovaných za studena).
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o velké vločky, které jsou vhodné zejména k přípravě ovesné kaše a do müsli směsí.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Pěstování para ořechů je náročné na ruční práci. Během doby sklizně se ořechy denně ručně sbírají. Pro snadné rozlousknutí se rychle ošetří horkou parou, a poté namočí do studené vody. Ořechy se louskají ručně, což je většinou práce pro ženy. Po rozlousknutí se osuší, očistí a pečlivě přeberou.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Pěstování para ořechů je náročné na ruční práci. Během doby sklizně se ořechy denně ručně sbírají. Pro snadné rozlousknutí se rychle ošetří horkou parou, a poté namočí do studené vody. Ořechy se louskají ručně, což je většinou práce pro ženy. Po rozlousknutí se osuší, očistí a pečlivě přeberou.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Pěstování para ořechů je náročné na ruční práci. Během doby sklizně se ořechy denně ručně sbírají. Pro snadné rozlousknutí se rychle ošetří horkou parou, a poté namočí do studené vody. Ořechy se louskají ručně, což je většinou práce pro ženy. Po rozlousknutí se osuší, očistí a pečlivě přeberou.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Vyhýbáme se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (ztužené i neztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Vyhýbáme se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (ztužené i neztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tato pasta je vyrobena z černých řeckých kalamata oliv, extra panenského olivového oleje, vinného octa, mořské soli a špetky oregana pro ovonění. Díky šetrné přípravě si pasta uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Čokoládové pecičky jsou vynikající do sušenek, bábovek a korpusů i ke zdobení dortů a desertů. Po upečení drží tvar a dodají těstu božskou čokoládovou chuť. HMOTNOST: 100 g ZEMĚ PŮVODU: Francie SLOŽENÍ: kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Velké balení drobných peciček z hořké čokolády z Francie. Jsou vynikající do sušenek, bábovek a korpusů i ke zdobení dortů a desertů. Po upečení drží tvar a dodají těstu božskou čokoládovou chuť.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tento černý pepř vyniká svou typicky kořeněnou vůní a chutí. Vypěstován byl na Srí Lance, kde jsou k jeho pěstování ideální podmínky. Černý pepř je oblíbeným kořením nejen české kuchyně. Používá se k dochucení masa, do omáček, na těstoviny a saláty, a perfektně se hodí do marinád a na grilování.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Piniové oříšky mají trošku zavádějící název – jedná se o semínka šišek sibiřského cedru (Pinus Sibirica) a lidé alergičtí na ořechy se jich vůbec bát nemusí.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tato směs koření je složena z těch nejaromatičtějších a chuťově vyladěných bylin – rozmarýnu, tymiánu, voňavé bazalky, jemného oregana a pikantního černého pepře. Skvěle ladí s pokrmy italské kuchyně, ať už ji použijeme na dochucení pizzy nebo omáčky na těstoviny.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Pizza krekry značky bio*nebio jsou ochuceny dvěma druhy sýrů, sušenými rajčaty a směsí koření, které je typické pro středomořskou kuchyni. Osoleny jsou mořskou solí ze Středozemního moře. Vyrábí se ručně v malé rodinné pekárně a při výběru surovin se nedělají žádné kompromisy.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Pizza krekry značky bio*nebio jsou ochuceny dvěma druhy sýrů, sušenými rajčaty a směsí koření, které je typické pro středomořskou kuchyni. Osoleny jsou mořskou solí ze Středozemního moře. Vyrábí se ručně v malé rodinné pekárně a při výběru surovin se nedělají žádné kompromisy.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Tato pohanka byla vypěstována na Moravě a vyloupána šetrným mechanickým způsobem bez použití tepla. Výrobek je zapojen do projektu ČESKÉ BIO. Jeho koupí podporujete místní farmáře a ekologické zemědělství.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Instantní pohankovou kaši stačí zalít vroucím mlékem, vodou či rostlinným nápojem a dochutit dle vkusu. Neobsahuje lepek a je vhodná pro celiaky. Můžeme ji použít i jako základ bezlepkových krémů a desertů či k zahušťování bezlepkových pokrmů.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Přírodní třtinový cukr NATURALA obsahuje zbytkovou melasu, která mu dodává příjemnou lehce karamelovou chuť a vůni. Hodí se do desertů, ovocných salátů, jogurtů, koktejlů (např. Mojito), k oslazení kávy i čaje. Díky jemným krystalkům je Naturala velmi vhodná na pečení.
můžete mít 3.7. - 4.7.
Celé pufované pšeničné zrno je lehce oslazeno medem. Vynikající k snídani s mlékem či jogurtem, do různých müsli směsí nebo jen tak samotné či s čerstvým ovocem. TIP: Vynikající jsou pukance zalité mlékem a javorovým sirupem!
můžete mít 3.7. - 4.7.