Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Cizrna neboli římský hrách je oblíbenou luštěninou Blízkého východu a základem oblíbeného falafelu a pomazánky hummus. Vařenou cizrnu používáme do zeleninových směsí a kari, za studena do salátů či rozmixovanou jako základ vynikajících pomazánek.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Dětské piškoty savoiardi bio*nebio jsou vyráběny v Itálii podle tradiční receptury, upravené pro potřeby stravy našich nejmenších. Od klasických piškot typu savoiardi se liší hlavně vyšším obsahem vajec (30 %) a nižším obsahem cukru. Jsou pečené ze špaldové mouky a obohacené vitamínem B1.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Tyto čokoládové dukátky pro nás vyrábí španělská rodinná čokoládovna Solé a po rozehřátí jsou vynikající na různé čokoládové polevy, náplně, krémy a podobně. A protože jsou vyrobeny ze špičkové dlouho konšované hořké čokolády, můžeme je mlsat i samotné.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Rakouská dýňová semínka byla šetrně opražena s mořskou solí bez tuku. Pražená semínka často chutnají i těm, kteří dýňová semínka nemají rádi. Skvěle se hodí k pivu, vínu nebo jen tak.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Dýňové gomasio je výrobek dle naší vlastní receptury. Jedná se o ochucovadlo, které na rozdíl od běžného gomasia neobsahuje sezamová semínka, ale drcená dýňová semínka. Ta jsou šetrně pražena s mořskou solí.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem. Dýňová semínka jsou skvělá jako součást celozrnných chlebů, používají se také do müsli směsí a jogurtů.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Tyto malé zelené fazole jsou velmi oblíbené v čínské i indické kuchyni. Vařené fazole mungo používáme do hustých zeleninových polévek, do směsí se zeleninou či masem a jako základ vegetariánských karbanátků. Fazole mungo jsou však nejznámější ve své druhé podobě, jako klíčky.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Jáhly jsou vlastně loupané proso seté a jsou úžasným všestranným pokrmem.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Tyto bio kakaové boby jsou po fermentaci pouze usušeny na vzduchu a očištěny bez pražení. Hodí se k přímému mlsání, do raw desertů i pečených sladkostí. Každý bob má na povrchu tenkou slupičku bez chuti, kterou můžeme (ale nemusíme) před konzumací odloupnout. Pro zvýraznění chuti můžeme opražit.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kakaové hvězdičky obsahují převážně celozrnnou mouku a jsou slazeny sušenou třtinovou šťávou Rapadura a medem. Ochucené jsou kakaem. Jsou výborné samotné nebo zalité kravským či sójovým mlékem. Používáme je i do domácích müsli směsí.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně (dezodorizováno) vodní parou. Nebylo chemicky rafinováno ani ztužováno. Čisté kakaové máslo používáme do polev a pralinek z bílé čokolády či karobu.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Ručně sbírané zralé olivy jsou naloženy do nálevu z mořské soli a vinného octa, kde několik měsíců fermentují. Tento tradiční způsob odstranění hořkosti bez použití louhu a dobarvování je sice delší, ale garantuje olivy plné chuti a vůně.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kanabisky jsou celozrnné sušenky plné konopných a lněných semínek, slazené přírodním třtinovým cukrem a melasou. Ta dodá nejen sladkost, ale také specifickou chuť cukrové třtiny. Sušenky jsou ovoněny tajnou směsí koření :-).
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kandovaný zázvor se vyrábí z čerstvého kořenu zázvoru, který se opláchne, oloupe, nakrájí a naloží do roztoku přírodního třtinového cukru. Při výrobě nejsou použity žádné konzervanty a zázvor není sířený. Kandovaný zázvor je vhodný na přímou konzumaci i na vaření.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Naše výtečné kešu oříšky ochucené curry směsí koření, špetkou chilli papriček a mořskou solí a šetrně upražené do křupava. Jsou vynikající jako zdravé mlsání. Můžeme použít i k dochucení dýňové polévky a pokrmů asijské kuchyně přímo na talíři.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kešu oříšky rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Tyto kešu oříšky jsou šetrně pražené horkým vzduchem tak, aby se lehce zvýraznila jejich chuť. Jsou výtečné jak samotné, můžeme je však použít i v kari směsích, smažené rýži a různých sladkostech. Rozmixováním získáme vynikající kešu „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty a podobně.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kešu oříšky pocházejí z Indie, kde rostou na stromech vysokých až 12 metrů. Po sklizni jsou oříšky v tvrdé skořápce krátce povařeny ve vodě, aby skořápka změkla. Poté jsou ručně louskány. Pro zachování původní chuti jsou nakonec opatrně sušeny při teplotě 50 – 60 °C.
můžete mít 9.7. - 10.7.
Kokosové ořechy, ze kterých je získáván náš strouhaný kokos, se pěstují tradičním ekologickým způsobem. Kokosy jsou rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nastrouhány, ošetřeny vodní parou a šetrně usušeny.
můžete mít 9.7. - 10.7.