Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kakaová sluníčka jsou vyrobena z italské rýže, oslazena přírodním třtinovým cukrem a dochucena kakaem a karamelem. Mají sladkou čokoládovou chuť a jsou výborná jako cereální snídaně s mlékem dle chuti (kravským, rýžovým, mandlovým…). Chutnají i nasucho s nakrájeným čerstvým ovocem.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a vynikají plností chuti a měkkostí. Naše sultánky byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního pobřeží Turecka.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě. Jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Lehounce nasládlé bezlepkové křupavé plátky s kaštanovou moukou, která jim dodává typickou chuť pražených kaštanů. Tyto praktické křupavé chlebíky jsou skvělé na výlet, pod stan, nebo pro případy, kdy doma není čerstvé pečivo.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Je velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Třtinová šťáva přirozeně obsahuje kromě cukru též biologicky aktivní látky, potřebné k jeho strávení.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Banány byly namočeny do vodného roztoku třtinového cukru s medem a osmaženy na kokosovém oleji do křupava. Tato vydatná sladkost je vhodná jako malá svačina, k doplnění energie po sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Pozor však na vyšší obsah tuku.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušený a najemno mletý česnek používáme jako koření, není-li po ruce česnek čersvý – například k dochucení polévek, omáček, dušené i pečené zeleniny nebo do pomazánek. Určitě se bude hodit i milovníkům grilování.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Chuťově vynikající křupavé bezlepkové plátky s amarantem (10 %), kukuřicí, rýží a hrachem, dosoleny a opravdu jen lehounce doslazeny k dokonalosti. Amarantové plátky jsou vhodné jako náhrada pečiva při cestování, na chatě a vždy, kdy není k dispozici čerstvý chléb.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Výborné bezlepkové křupavé plátky s 15 % pohanky, kukuřicí, hrachem, cizrnou a rýží, lehce dosoleny a dochuceny cibulí. Vynikající chuť nejen pro celiaky. Tyto praktické křupavé chlebíky jsou skvělé na výlet, pod stan, nebo pro případy, kdy doma není čerstvé pečivo.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Modrý Thompson jsou velmi tmavé rozinky, které jsou výborné pro přímou konzumaci a do různých stolních směsí. Byly sušeny na slunci a jsou nesířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Sušené mango je velmi všestranná pochoutka. Nakrájené ve stolních směsích sušeného ovoce a oříšků působí velmi dekorativně, můžeme je mlsat i samotné a děti milují typickou nakysle sladkou chuť tohoto zdravého „lízátka“.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do čaje, kávy, domácích limonád a koktejlů. Přírodní třtinový cukr z Mauricia je vyhlášený po celém světě.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Kanabisky jsou celozrnné sušenky plné konopných a lněných semínek, slazené přírodním třtinovým cukrem a melasou. Ta dodá nejen sladkost, ale také specifickou chuť cukrové třtiny. Sušenky jsou ovoněny tajnou směsí koření :-).
můžete mít 29.7. - 30.7.
Přírodní sezamové semínko je velmi všestranné. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso. Ve skutečnosti lze přidat téměř všude – do polévky, omáčky na těstoviny nebo i guláše!
můžete mít 29.7. - 30.7.
Přírodně jodovaná mořská sůl je skutečně ojedinělý výrobek. K běžné jodované kuchyňské soli je přidáván jodičnan draselný. Nerafinovaná mořská sůl není obvykle jodovaná a neobsahuje dostatek přírodně vázaného jódu. Naše mořská sůl je obohacená mořskými řasami (cca 0,4 %).
můžete mít 29.7. - 30.7.
Po ručním sběru jsou kokosy rozlousknuty a po odstranění hnědé slupky nakrájeny a šetrně usušeny. Kokosové plátky mají příjemnou kokosovou chuť a vůni a můžeme je použít do müsli směsí, stolních směsí ořechů a sušeného ovoce, ovocných salátů, kari směsí a ke zdobení nepečených desertů.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Menší balení originálních italských cukrářských piškotů Savoiardi ze špaldové mouky slazených třtinovým cukrem. Tyto piškoty mají vysokou nasákavost a proto se skvěle hodí pro přípravu tiramisu a jiných nepečených dortů a desertů. Jsou však vhodné i k čaji či kávě, nebo jako malá svačinka pro děti…
můžete mít 29.7. - 30.7.
Arašídy nabízíme v té nejpřirozenější formě – nepražené, nesolené a v biokvalitě. Burské oříšky nejsou ve skutečnosti ořechy, ale luštěnina. Mají však podobné množství a složení tuků jako oříšky, což znamená vysoký obsah nenasycených mastných kyselin.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Rakouská dýňová semínka byla šetrně opražena s mořskou solí bez tuku. Pražená semínka často chutnají i těm, kteří dýňová semínka nemají rádi. Skvěle se hodí k pivu, vínu nebo jen tak.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Kakaové hvězdičky obsahují převážně celozrnnou mouku a jsou slazeny sušenou třtinovou šťávou Rapadura a medem. Ochucené jsou kakaem. Jsou výborné samotné nebo zalité kravským či sójovým mlékem. Používáme je i do domácích müsli směsí.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Toto zapékané müsli obsahuje vločky z evropského ovsa, je ochucené kokosem a čokoládou a oslazené přírodním třtinovým cukrem. Chuť je zvýrazněna zapečením, díky kterému müsli získá i příjemnou křupavost.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tyto ovesné vločky byly vyrobeny napařením a válcováním bezlepkového bio ovsa a jsou vhodné i pro bezlepkáře bez reakce na avenin (bílkovinu ovsa). Více o problematice ovsa a lepku naleznete zde. Jedná se o malé (jemné) vločky, které jsou vhodné zejména do pečiva a k rychlému zalití bez vaření.
můžete mít 29.7. - 30.7.
Tyto tenké křupavé plátky jsou vyrobené převážně z obilnin extrudací. Jsou vhodné jako náhrada pečiva při cestování, na chatě a vždy, kdy není k dispozici čerstvý chléb.
můžete mít 29.7. - 30.7.