Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Cherry rajčata Pachino I.G.P. jsou malá, ve zralosti mají dobrou kyselost v poměru k obsahu cukrů, což je předurčuje k přípravě omáček. Zpracování zůstalo stejné, jaké si místní obyvatelé tradičně předávají po generace. Pravost, čerstvost surovin a přísné kontroly zaručují jejich nejvyšší kvalitu.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Tuňák středomořský, běžně známý jako „Alletteratus Tuna“. Je rozšířen ve Středozemním moři a běžně se vyskytuje i v italských pobřežních vodách. Dosahuje délky 1 m a hmotnosti 6/7 kg. Charakteristika: tuňák s intenzivní a plnou chutí typickou pro červenou tuňáka, kterého považujeme za vynikajícího.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Ragú, jaké jste zaručeně ještě nikdy neochutnali. Hlavní roli v něm nehraje maso, ale ryba. Ragú z tuňáka Adelfio vzniklo spojením tradice s vůní a chutí sicilského moře. Ragú je ideální pro hlavní chod s výraznou chutí.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Filety z mečouna zpracované výhradně ručně, dušené a konzervované v olivovém oleji. Speciální produkt s jemnou a lahodnou chutí, který si můžete vychutnat jako alternativu tuňáka.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Buzzonaglia di Tonno (kousky tuňáka) je nejméně hodnotná část tuňáka. Je to část masa nejblíže břichu a pod krkem, je tmavší, protože je více potřísněna krví. V minulosti to byl typický pokrm z mořských plodů.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Rajčatová omáčka s Kranasem Dumerilův je autentický sicilský produkt, který přináší na stůl pravou a lahodnou chuť ostrova. Výjimečně se podává na plátku opečeného chleba s kapkou extra panenského olivového oleje jako jednoduchý, ale velmi chutný předkrm.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Tato omáčka na těstoviny, která je klasikou sicilských rodinných stolů, vám poskytne skutečně úžasnou chuť, která ohromí i ty nejjemnější chuťové buňky. Vyrábí se ručně podle tradičních sicilských receptur, bez konzervačních látek, škrobů a pouze z mečounů a produktů nejvyšší kvality.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Určena pro přípravu pokrmu, který v sobě skrývá veškerou jednoduchost, chuť a vůni středomořské kuchyně. Podle tradice se tato omáčka připravuje z černé tekutiny obsažené ve vaku sépie, která je jejím obranným nástrojem v moři.
Momentálně nedostupné
Tato šťáva lze použít jako náhradu soli, k ochucení čerstvé nebo vařené zeleniny, a také mnoha rybích či masových pokrmů.
Momentálně nedostupné
Tuňák je nutričně hodnotná ryba, která je velmi všestranná při vaření. Tuňák červený dostal své jméno podle barvy svého masa, které je v čerstvém stavu sytě červené. Je to jeden z největších druhů tuňáků, vážící až 600 kg a měřící 3 metry. Vyznačuje se stříbřitými pruhy na břiše.
Momentálně nedostupné
Tuňákové bottarga je tradiční sicilskou (ale i sardinskou) pochoutkou. Jedná se o sáček obsahující nasolené, vylisované a usušené jikry z tuňáka. Bottarga má intenzivní chuť připomínající moře, a proto si ho oblíbili milovníci kuchyně z mořských plodů.
Momentálně nedostupné
Sicilské potravinové konzervy