Adelfio Conserve Černá sépiová omáčka, 300 g (Sugo al nero di seppia)
Popis
Černá sépiová omáčka (Sugo al nero di seppia)
Určena pro přípravu pokrmu, který v sobě skrývá veškerou jednoduchost, chuť a vůni středomořské kuchyně. Podle tradice se tato omáčka připravuje z černé tekutiny obsažené ve vaku sépie, která je jejím obranným nástrojem v moři. Následně se smíchá s několika jednoduchými přísadami. Výsledkem této kombinace je jemná černá omáčka s intenzivní chutí a výraznou vůní připomínající vůni moře.
Již hotová omáčka, kterou stačí pouze ohřát, nalít na předem uvařené těstoviny a následně podávat jako hlavní chod.
Rybolovná oblast FAO: FAO 51 Metoda lovení ryb: s vlečnými sítěmi
Složení: sépie (Sepia officinalis) 34 %, rajčatový protlak 22 %, sépiový inkoust 24 %, olivový olej, cibule, sůl, černý pepř.
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě. Po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 3 dnů
Výrobce Adelfio Conserve – Viale Jonio, 1, 96010 Marzamemi (SR) – Itálie
Hmotnost 300g
Složení sépie 34 %, rajčatový protlak 22 %, sépiový inkoust 24 %, olivový olej, cibule, sůl, černý pepř.
Země původu Itálie
Skladování neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 3 dnů
Alergeny Ryby a výrobky z nich
Metoda lovení ryb s vlečnými sítěmi
Rybolovná oblast FAO FAO 51
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 422 Kj / 102 Kcal Tuky 6.8 g z toho nasycené mastné kyseliny 1.0 g Sacharidy 6.3 g z toho cukry 1.8 g Vláknina 2.6 g Bílkoviny 2.5 g Sůl 0.7 g